Smoked Pulled Pork Recipe

Røget Pulled pork Opskrift



Bedst hvis du begynder at lave mad dagen før servering. Boston Butt er den nemmeste at lave i lille skala. Brug en skulder eller en hel skulder (som er en skulder plus Boston Butt) til større skarer.

Ingredients

3 kopper æblecidereddike

¼ kop hver salt, brun farin, kværnet sort peber

2 spsk cayennepeber

¼ pund smør

4 kopper vand

8 til 12 pund Boston butt stege

Preparation

I en ikke-reaktiv gryde kombineres cidereddike, salt, brun farin, sort peber, cayennepeber og smør. Bring det rullende i kog over medium-høj varme. Stil til side og lad afkøle.

Når saucen er afkølet til stuetemperatur, læg numsen eller skulderen i en stor zip-lock-pose og hæld cirka halvdelen af saucen over kødet og forsegl posen. Hvis det er for stort til at passe i posen, læg kødet i en stor plastik eller en anden ikke-reaktiv gryde og dæk den til. Stil på køl natten over, vend posen eller kødet omkring halvvejs i marineringsperioden. Gem den resterende ubrugte sauce i en kølebeholder.

Den næste dag forvarmes rygeren til 200ºF. Sørg for, at røggeneratoren er slukket, og placer 12 hickory-kiks i påfyldningsrøret, og anbring 2-3 Bubba Pucks til sidst. Krydr kødet med Kosher salt, hvidløgspulver, løgpulver og groftkværnet peber.

Rygeprocessen:

Kød går i Bradley'en og tænd derefter for røggeneratoren. Luk døren og før træpukkene til varmepladen for at begynde rygeprocessen. Drys kødet med resten af saucen ca. hver 1. til 1½ time.

Når kødets indre temperatur når 165 grader, skal du bruge aluminiumsfolie til at pakke kødet ind. Fold kanterne af to ark sammen for at danne en vandtæt forsegling. Placer kødet i midten og bring kanterne op til toppen, mens kødet skæres. Hæld 1 kop af saucen over kødet og luk derefter folien tæt rundt om stegen.

Læg kødpakken tilbage i rygeren, eller i en 350 grader varm ovn (175°C). Står det på rygeren, skru op for varmen til 300 grader. Kog pakken, indtil kødet nemt trækker fra benet. Hvis du nemt kan trække bladet fra en Boston-rumpe, er det perfekt udført. Denne del af proceduren vil tage op til 2 timer (ingen røg). Men husk, det er ikke gjort, før det indvendige termometer siger, at det er det. Tid er ikke en relevant faktor, når man ryger. Det vil blive gjort, når det er gjort. Når det er færdigt, pakk kødet ind i kraftig folie og forsegl det tæt, pak derefter det folieforseglede kød ind i et håndklæde, og læg derefter håndklædeindpakket kød i en tom iskiste (INGEN ICE). Dette er FTC-proceduren, du har hørt så meget om på BS Forum. Lad stå på køl i 1-2 timer. Du kan også placere den i en tom mikrobølgeovn.

Tip: Hvis du holder en konstant temperatur på 200 til 204 grader i røgen og koger, indtil du har den korrekte indre temperatur, har du opnået den perfekte røg. Begynd nu at planlægge din næste smøg.

Fra Sauce Bauce