Pork Brisket Burnt Ends Recipe

Svinekød bryst Brændte ender Opskrift



Traditionelle brændte ender foretages normalt efter at have ryget en hel svinekød bryst og derefter adskille de to sektioner, lejligheden og pointen. Punktsektionen er derefter kuberet og koges endnu længere i brændte ender. Slutresultatet er en ekstremt lækker grill -delikatesse, der er vildt populær. Imidlertid tager ikke mange tid eller investeringer, der er nødvendige for at gøre det mest lækre svinekød brændte ender! Nå, du er heldig i dag, fordi vi viser dig, hvordan du får det bedste af de bedste ender!

Ingredients

1 6-8 Lb brystspids (afpudset)

 Kop Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up Rub & Krydderier

1 kop din yndlings BBQ sauce (jeg bruger FreddyFoxx Cue Voodoo Sauce)

En Bradley Smoker

Preparation

Indstil rygeren til 225°F ved at bruge Bradley Smoker Bisquettes efter eget valg. (Jeg kan godt lide at bruge Jim Beam Bourbon Bisquettes)

Gnid brystet med Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up og beklæd det helt rundt. (Gem den rub, du ikke bruger til senere)

Placer brystet på rygeren og ryg indtil den indre temperatur når 165°F. (Dette bør tage omkring 6-10 timer)

Når den indvendige temperatur når 165°F, pak den tæt ind i ferskenslagterpapir (eller folie, hvis du ikke har slagterpapir) og ryg indtil den indre temperatur når 205°F. (Dette vil tage yderligere 2-3 timer)

Fjern brystet og pak det ud, og sørg for at fange saften i en 8×8 aluminium bradepande. Skær brystet i 1" tern.

Læg brystet i tern i aluminiumspanden og vend det med din BBQ-sauce. Drys lidt mere Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up På toppen. (Sørg for at arbejde hurtigt for at forhindre, at brystet køles for meget) Pak den tæt ind med aluminiumsfolie og læg den tilbage i rygeren i 1 time.

Afdæk og rør rundt, og ryg derefter igen i endnu en time, eller indtil saften er karamelliseret. Tag den ud af rygeren og nyd det!