Dry-Cured Lonza Recipe

Tørhuret Lonza OpskriftLonza er tørhuret svinekød. Det ligner noget prosciutto og coppa i smag, men det er meget mere ømt, og det kurerer i en meget kort tidsramme. Nogle mennesker spurgte mig, hvorfor ikke bruge Cure #2, da det ville sikre, at du har et sikkert produkt. Men hvis du læser opskriften med opmærksomhed, vil du se, at det saltet kød blev pakket ind i Saran -indpakning i køleskabet i 2 uger. Masser af tid til korrekt at helbrede et snit svinekød, der er mindre end 2 ″ tyk. Jeg holdt styr på vægten, da hærdningsprocessen skred frem. Normalt ved 30% vægttab har en passende mængde fugt forladt kødet for at forhindre, at "dårlige" bakterier trives. Denne lænd mistede 50% af sin oprindelige vægt, har ingen skorpe, og smagen og farven er konsistent gennem det helbredte kød. Denne Lonza er lettere at lave end bacon og er en fantastisk tilføjelse til enhver Antipasto -bakke. Opskriften blev hentet fra håndværket af italiensk tør hærdning Salami af M. Rulman og B. Polcyn og ser temmelig darn velsmagende kur 2 eller ingen kur 2.

Ingredients

En svinekam (hvis det er muligt, vælg lændesektionen længere tilbage på et svin)

Til Ruben:

1 kop ikke-iodiseret salt

1 spsk friskkværnet sort peber.

Pebernødder efter smag

Saran wrap

Preparation

Trim eventuelle løse muskler, sølvskindet og det meste af fedtet af lænden. Lav en rub med 1 kop ikke-jodiseret salt og en spsk friskkværnet sort peber.

Smid nogle pebernødder i, hvis du har lyst.

Gnid halvdelen af kuren ind i kødet og pakk ind med Saran wrap, fjern al luften.

Opbevares i en uge i køleskab. Vend lænden hvert par dage. Væsken vil blive presset fra lænden, når den hærder.

Fjern lænden, skyl i koldt vand og gnid den anden halvdel af kuren ind.

Opbevares i køleskabet i endnu en uge.

Efter hærdning i et par uger er den klar til at hænge.

Kødet taber fugt, taber sig, efterhånden som det hærder. Efter 2 ugers hærdning i køleskabet. Fjern Lonza og skyl i koldt vand.

Tør lænden af med rødvin og beklæd den derefter med sort peber. Pak den ind i papiret, vej den og hæng den et køligt sted.

Vej Lonza'en. Den er klar, når den har tabt sig mindst 33 % af sin oprindelige vægt. Jeg tog min ned, da den havde tabt 50%.

Flot hvid skimmelsvamp vil begynde at dannes.

Skær Lonza ca. 0,025" tykke.