Triple Smoked Bacon Recipe

Triple Smoked Bacon Opskrift



Først vil jeg takke HCT for at have sendt instruktionerne om, hvordan man laver tredobbelt røget bacon. Jeg ændrede instruktionerne til brug sammen med Bradley -rygeren, og følgende er resultaterne af min tredje retssag. Den sværeste del ved at fremstille dette bacon er at planlægge tiden til at sætte det i det, og håber, at vejret vil samarbejde. Jeg kan ikke understrege vigtigheden af ​​at planlægge forude, for at sikre, at du har tid til at overvåge dette projekt og beskytte rygeren fra elementerne, i tilfælde af at vejret ikke samarbejder.

Målet er at påføre mindst 3 timers røg om dagen (ni bisquettes) og opbevare baconet i ryger Det er en rig røgsmag. Smagen af ​​bacon koncentrerer sig, og fedtet bliver meget fast. Du kan bruge Bacon Cure -opskriften inkluderet eller bruge din favorit. Jeg foretrækker en kur med et højt sukkerindhold. Det ser ud til at give baconet en mere udtalt smag, og da der ikke er behov for yderligere madlavning, behøver du ikke at bekymre dig om sukkerbrændingen under stegning.

Mens jeg gjorde noget research, kunne jeg ikke finde så meget information om tredobbelt røget bacon. De fleste af mine andre oplysninger blev opnået fra blogs, og detailhandlere, der sælger tredobbelt røget. Men de fleste hits var til brug i opskrifter og menuer. Som de fleste fødevarer ser det ud til, at der ikke er nogen særlig autentisk måde at gøre det på. Nogle solgte det fuldt kogt, andre havde det fuldt tørt kureret og krævede ikke køling, mens andre var lige blevet koldt røget, hvilket skulle køles og yderligere tilberedning før servering.

Ingredients

Pork Belly (mængden afhænger af hvor meget du vil lave)

"Basic Dry Cure" 1 spsk pr. pund

Sukker; 1 spsk pr. pund

Preparation

Hærdning:

Du bliver nødt til at starte med nogle saltede svinemaver. Du kan bruge din yndlingskur, eller bruge ovenstående opskrift. En anden mulighed er at købe kommerciel u-røget pladebacon og tredoble det. Jeg har aldrig gjort det på den måde, men jeg kan ikke se, hvorfor det ikke ville virke.

Vær ikke bange for at tilføje dine egne krydderier og/eller krydderurter.

Til tredobbelt røget bacon foretrækker jeg at flå (fjerne svær) før hærdning. Det kræver lidt mere arbejde, og det er ikke nemt, men jeg føler, at slutresultatet er det værd.

Efter at have opmålt den passende mængde Basic Dry Cure og sukker, lægges i skålen og blandes godt.

Det gjorde jeg udelukkende, fordi jeg ikke ville have tilføjet andre smagsstoffer, men hvis du har en yndlingskur, så gå videre og brug den i stedet.

Beklæd maven jævnt med kurblandingen på alle sider af kødet, og pres kuren ind i maven for at sikre, at den hæfter.

Placer maven i en 2-gallon Ziploc-pose. Træk så meget luft ud som muligt, luk posen og stil den i køleskabet og hærd i 7-9 dage.

Hærdningstiden:

Hver dag skal du ryste den forsigtigt for at omfordele kurvæsken og vende posen. Dette kaldes "eftersyn".

Under hærdningen vil maven afgive noget væske. Hæld ikke denne væske fra; det er vigtigt, at denne hærdningsvæske forbliver i tæt kontakt med maven under hele hærdetiden.

Efter 7 dage skal du kontrollere maven for fasthed. Hvis det er fast på alle områder, især de tykkeste punkter, er det fuldt hærdet. Hvis det føles blødt nogle steder, så stil det på køl 1-2 dage længere.

Da dette skulle stå ukølet i mindst tre dage, besluttede jeg at helbrede det i 9 dage i stedet for de anbefalede 7 dage (selvom jeg ikke tror, det er nødvendigt).

Når maven er helt hærdet, fjernes den fra Ziploc-posen, skylles grundigt under koldt vand og duppes tør med køkkenrulle. Skyl også Ziploc-posen grundigt ud. Når du har skyllet og tørret maven med køkkenrulle, skal du lægge den tilbage i Ziploc-posen og vende tilbage til køleskabet i mindst én dag og op til 3, for at hvile.

Når du fjerner saltet kød fra dets kur eller saltlage, er den tungeste koncentration stadig placeret på overfladen af kødet. Denne hvileperiode giver kuren mulighed for ligeligt at omfordele sig selv.

Rygevejledning:

Dag et

Fjern maven fra køleskabet. Mens maven er på disken forberede din ryger. Jeg synes, at brugen af "koldrygningsopsætningen" er den eneste måde at opnå de lave temperaturer, du har brug for. Forvarm rygeren til 90-100°F, og forvarm også din generator på dette tidspunkt.

Placer maven i skabet og til lufttørret bacon, indtil pelliklen har udviklet sig (overfladen skal være klæbrig at røre ved).

Når pelliklen er dannet, reduceres temperaturen til 80°F.

Cold Smoke Setup: Du kan også lave den ved hjælp af en papæske. Skær et rektangulært hul i siden af kassen, der er stort nok til at tillade bisquettebrænderen at passe igennem. Sørg for, at hullet er stort nok til, at ingen del af bisquettebrænderen rører pappet; denne del af røggeneratoren bliver ret varm. Skær derefter et cirkulært hul i toppen af kassen, så den fleksible tørreventilator kan passe ind (brug billederne i det medfølgende link ovenfor som en guide til at samle din

Opsætning af kold røg). Glem ikke at placere vandskålen inde i æsken for at fange og slukke de brændte bisquetter. Når du bruger en papkasse til en kold røgopsætning, må den aldrig efterlades uden opsyn, mens røggeneratoren er tændt.

Placer maver, så de er i midten af rygeren. hvis du har mere end et stativ, skal du bruge de øverste stativer, før du bruger det, der er tættest på varmelegemet. For mere ensartet tørring, drej stativ(erne) forfra og bagud og top til bund hver 4. time. Hvis du lader baconen ligge i rygeren på fuld tid, behøver du ikke at rotere i løbet af natten. Bare begynd at rotere igen den følgende dag.

Brug valgfrie bisquetter:

Efter pelliklen er dannet, skal du holde rygerskabet mellem 70-90°F og påføre 3 timers røg (glem ikke at forvarme generatoren, før du tilføjer bisketterne). Jeg bruger æble, ahorn eller pecan. Hvis du gerne vil have en stærkere røgsmag, kan du bruge hickory.

Når du har påført røgen, bør du ideelt set lade den ligge i røgapparatet ved 70-90°F, indtil du påfører anden og tredje påføring af røg. Men hvis det ikke er praktisk, kan du tage det ud af rygeren og lade det sidde ved stuetemperatur. Sørg for, at maven er på en trådrist, så luften kan cirkulere under den.

Dag to

Følg trin 4 og 5 på dag ét.

Dag tre

Følg trin 4 på dag ét.

Efter påføring af røgen skal du øge skabstemperaturen op til 180°F og koge, indtil maven når en indre temperatur på 150-155°F.

Hvis du ikke vil tilberede baconet helt, skal du øge skabstemperaturen til 170°F og bringe baconen op til 137°F. Ved denne temperatur er det ikke sikkert at spise, og det vil kræve yderligere tilberedning. Du bør behandle det som almindelig speget bacon.
Tag den ud af rygeren og lad den køle af. På dette tidspunkt er baconen færdigstegt, og du kan skære og spise som den er. Eller du kan stege den ved lav temperatur. Det vil ikke krympe så meget som almindelig speget bacon.

Lad maven være hel, og skær kun det af, du har tænkt dig at bruge. Køleskab eller frys for længere opbevaring.