Smoked Maple German Sausage Recipe

Røget Maple tysk pølse Opskrift



Den røget ahorn -tyske pølseopskrift er stor serveret i en stegepande til at nyde med kartofler, svampe og løg.

De er også lækre med æg og pandekager med ahornsirup.

Ingredienser er nok til to (2) batches.

Ingredients

25 kg (50 lb) magert svinekød

4 kg (8 lb) magert oksekød

225 ml (15 spsk) salt

45 ml (3 spsk) peber

Hvidløgspulver efter smag

Preparation

Slib svinekød og oksekød.

Bland kødet grundigt sammen med de resterende ingredienser.

Fyld kødblandingen i naturlige svinetarme.

Sørg for, at temperaturen omkring dig er så lav som muligt under hele denne proces.

Rygemetode:

Placer pølser på stativer i Bradley Smoker.

Brug af bisquetter med ahornsmag

Røg i cirka 8 til 10 timer med spjældet helt åbent.

Temperaturen skal være mellem 60°C til 70°C (140°F til 160°F).

Hvis du blander de mængder, der kræves i opskriften, skal du ryge i to omgange, og lade halvdelen af opskriften stå i køleskabet, mens du ryger den første batch.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now