UK Smoked Back Bacon Recipe

Storbritannien røget Back Bacon Opskrift



Dette er den opskrift, jeg kalder UK, der ryger bacon tilbage, fordi bacon bacon har en tendens til at være vores favorit i Storbritannien. Selvfølgelig har vi andre nedskæringer, såsom Streaky. Jeg har lavet denne i et par år nu og finjustere opskriften. Som et resultat tror jeg, at jeg fik det, der ser ud til at være den endelige for mig. Du kan ændre kuren for at passe til personalevalg. Selvom jeg får gode konsistente resultater med det, tror jeg, at denne opskrift sandsynligvis er af større interesse for britiske Bradley -brugere. Alligevel er det sådan, jeg laver røget bacon tilbage.

Ingredients

Svinekam

Jeg foreslår, at du spørger din lokale slagter og fortæller dem, hvad du laver.

Omvendt har supermarkeder helt passende svinekam til rådighed.

En svinekam omkring 5 lb / 2,5 kg er en ideel vægt.

Laycock's Sweet Dry Cure (leverandør i Storbritannien: Weschenfelders)

Preparation

Trim kødet og fjern skindet og efterlader et par millimeter fedt.

Vask i koldt vand og tør derefter grundigt med køkkenrulle.

Vej svinekam, og afvej derefter Laycock's Sweet Dry Cure med en hastighed på 7,3%. (fx 2,5 kg / 2500 gram svinekam kræver 183 gram kur)

Gnid kuren grundigt ind i kødet for at sikre fuldstændig dækning. Det meste går på kødsiden med en mindre mængde på fedtsiden (ca. 75:25 forhold)
Læg svinekam med fedtsiden nedad i en fødevaregodkendt plastikbeholder, og sæt den derefter i køleskabet på skrå, så væsken kan løbe væk.

Tørkur svinekam i 5 – 7 dage, jo længere kur desto tørrer bacon.

Hæld væske fra hvert par dage og kassér.

Efter 5 – 7 dage vaskes kødet grundigt i flere skift af koldt vand, og lad det derefter ligge i frisk koldt vand og trække i ca. 30 minutter. Tør grundigt.

Kold røg i Bradley Smoker ved hjælp af egebisquetter i 4 timer.

Pak det tæt ind i husholdningsfilm og stil det på køl i mindst 24 timer, så kødet kan sætte sig efter hærdning og røgning.

Skær i stykker efter krav, foreslå omkring 3 – 4 mm tykkelse.

Vakuumforsegling ved omkring et halvt dusin udslæt pr. pakke.

Vakuumforsegl spidsenderne, de er gode i supper, omeletter og andre retter.

Forseglede baconpakker kan opbevares i op til 4 – 6 uger. Det originale kød skal dog være af topkvalitet, frisk og tilberedt på en hygiejnisk måde for at opnå optimal holdbarhed ved vakuumpakning. Alle letfordærvelige fødevarer skal opbevares på køl.

Kog før du spiser.

Pakninger kan fryses i det usandsynlige tilfælde, at de ikke bliver spist inden for et par uger!

Egetræ
 Træ

Egbisquetter til Bradley Smokers

Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.

Shop Now