Hot Smoked Pork Rack French Trimmed 

Hed Røget svinekød Stativ fransk trimmet

Dan Shahin

Til en elegant præsentation er ribben ofte 'fransk trimmet'.

Ingredients

4-6 Ben svinekamstativ Fransk trimmet

saltlage:

1L vand

150 g Kosher salt

125 g flydende honning

1 tsk sorte peberkorn

1 kvist rosmarin

1 kvist timian

1 kvist salvie

Krydderier:

1 tsbp timianblade

1 spsk Rosmarin, finthakket

1 spsk salvie, finthakket

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 spsk Havsalt

1 spsk sort peber

2 spsk olivenolie eller sennep

Preparation

Metode:

Tilsæt vand, honning, salt og peber i en gryde og bring det i kog under omrøring, så det opløses. Så snart det kommer i kog og alt er opløst, tag varmen af og tilsæt krydderurterne.

Når det er afkølet, saltlages svinekødet i minimum 8 timer til natten over.

Tag op af saltlagen, skyl og dup tør. Sæt dig på en rist og lad det lufttørre i køleskabet i 2 timer.

Pensl ydersiden af svinekødet med et tyndt lag olivenolie eller sennep, dette er for at hjælpe rubbet med at hæfte.

Bland alle rub-ingredienserne godt og drys jævnt over hele svinestativet.

Indstil rygeren til 115C, og når den er op til temperaturen, skal den indstilles til at ryge. Vi brugte kirsebærsmagsbisquetter til dette, men du kan bruge hvilken som helst Bradley Flavor Bisquette du ønsker.

Sæt svinekødet i rygeren med en bakke på stativet nedenfor for at fange eventuelle dryp og saft.

Lad det ryge i 4-5 timer, indtil en indre temperatur på 60C er nået, fjern jointen fra rygeren og lad hvile i 15-30 minutter, indtil den indre temperatur er 63C, og skær derefter pæne tykke bøffer i skiver mellem benene og nyd.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now