Winner Smoked Cured Bacon Recipe

Vinder røget helbredt Bacon Opskrift



Nå, denne opskrift er en vinder med sikkerhed. Jeg fulgte Kutas 'opskrift temmelig nøje. I 16 pund brugte jeg følgende kur: 1 1/2 kop kosher salt ca. 100 gram kur nr. 1 3 kopper honning smagen er lidt mere "hammy" end ahornkuren, som jeg kan lide. Det var bare en smule for salt efter min smag. Du kan skære lidt ned. Bare et advarselsord: kog det på lavere varme, end du ville opbevare, vil det brænde. Men kogt langsomt, får du en vidunderlig aroma og det gør godt. Jeg elsker smagen af ​​dette bacon og vil gøre det igen og finjustere, indtil jeg får det perfekt til mig. En keeper!

Ingredients

16 pund svinemave

Til kuren:

1½ kop kosher salt

Ca. 100 gram kur #1

3 kopper honning

Preparation

Skyl kuren af efter 6 dage i køleskabet og lad den sidde ved stuetemperatur i cirka 40 minutter.

Tør det i Bradley i 1 time ved 140ºF (60ºC), og påfør derefter Hickory-røg, indtil det når 127ºF (52,7ºC) (ca. 3,5 timer).

Skru temperaturen ned til 120ºF (48,9ºC), og lad det ryge i endnu en halv time.

Smagen er lidt mere “hammy” end ahornkuren, som jeg godt kan lide. Det var bare en anelse for salt til min smag, men ikke meget. Næste gang skærer jeg lidt ned. Jeg kan godt lide denne opskrift og vil gøre det igen og prøve at skrue ned til perfektion i fremtiden.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now