SMOKED PULLED CHICKEN SLIDERS RECIPE

OPSKRIFT FOR RØGET KYLLING SLIDERS



Ingredients

8 Kyllingelår - udbenet med skind på

1 spsk chilipulver

1 tsk salt

1 tsk hvidløgspulver

½ tsk kværnet sort peber

¼ tsk cayennepeber

2 spsk hvidt sukker

1 ⅓ Kop BBQ sauce

12 skyderboller

2 kopper rødkål i tynde skiver

⅔ Kop cole slaw dressing

Bradley Flavor Bisquettes (æble, Hickory eller Whisky Oak)

Preparation

Bland krydderierne og hvidt sukker sammen i en lille skål. Gnid over hele kyllingelårene. Læg kyllingelårene på en Bradley Smoker-rist.

Indstil rygeren til 250°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (Whiskey Oak, Apple eller Hickory fungerer godt).

Ryg kyllingelårene, indtil de når en indre temperatur på 180°F.

Tag den ud af rygeren og lad den køle lidt af. Pil skindet af og træk kødet af benet i små tynde strimler. Læg kyllingekødet i en skål og rør med BBQ saucen, indtil alt kødet er dækket.

I en mellemstor skål blandes kål- og kålsalaten sammen.

Saml skyderne ved at hælde noget pulled chicken på bunden af en skyderbolle og top med cole slaw. Gør dette med de resterende skyderboller.