OPSKRIFT FOR RØGET KYLLING SLIDERS
Ingredients
8 Kyllingelår - udbenet med skind på
1 spsk chilipulver
1 tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
½ tsk kværnet sort peber
¼ tsk cayennepeber
2 spsk hvidt sukker
1 ⅓ Kop BBQ sauce
12 skyderboller
2 kopper rødkål i tynde skiver
⅔ Kop cole slaw dressing
Bradley Flavor Bisquettes (æble, Hickory eller Whisky Oak)
Preparation
Bland krydderierne og hvidt sukker sammen i en lille skål. Gnid over hele kyllingelårene. Læg kyllingelårene på en Bradley Smoker-rist.
Indstil rygeren til 250°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (Whiskey Oak, Apple eller Hickory fungerer godt).
Ryg kyllingelårene, indtil de når en indre temperatur på 180°F.
Tag den ud af rygeren og lad den køle lidt af. Pil skindet af og træk kødet af benet i små tynde strimler. Læg kyllingekødet i en skål og rør med BBQ saucen, indtil alt kødet er dækket.
I en mellemstor skål blandes kål- og kålsalaten sammen.
Saml skyderne ved at hælde noget pulled chicken på bunden af en skyderbolle og top med cole slaw. Gør dette med de resterende skyderboller.