RØGET MOJO SVINEKØD OPSKRIFT
Ingredients
En 7 lb Boston Butt
1 eller 2 flasker kommerciel mojo sauce
1 flaske chipotle mayo
Fed hvidløg (masser)
Kosher eller havsalt
Sort peber
Chili pulver
Spidskommen
2 friske limefrugter
Preparation
Hvis du har en knogle i et stykke svinekød, skal du fjerne benet og give det til hunden.
Efter udbeningen skal du have 3-4 pæne stykker svinekød.
Mariner natten over i mojosaucen og saften af 2 limefrugter (valgfrit på limefrugterne).
Reserver marinade, når du har fjernet svinekødet til senere brug.
Styl svinekødet over det hele med hvidløgsfed. Knus dem, hvis du ønsker det.
Bland de tørre ingredienser sammen i lige store dele undtagen spidskommen. Tilsæt cirka ½ så meget af det (også valgfrit).
Gnid svinekødet med de tørre ingredienser og lad det smelte ind, mens du varmer rygeren op.
Når rygeren er stabil ved din yndlingstemperatur, skal du lægge svinekød på de øverste hylder. En højere temperatur anbefales, fordi du kun laver mad til 175-180 grader i 4-5 timer. Tjek med jævne mellemrum for færdighed.
Pekantræ er et godt valg til røgsmag.
Når kødet når mindst 175ºF, men ikke mere end 185ºF, skal du fjerne det fra rygeren og FTC i en time.
Hvis du tilføjer væske, skal du bruge frisk mojo-sauce.
Tag den resterende mojo-marinade og kog indtil reduceret med ½.
Afkøl blandingen og tilsæt en lige så stor mængde chipotle mayo og pisk indtil glat.
Fjern svinekød fra FTC og skær kødet i 1″ x 1″ stykker.
Læg kød i tern på en bolle og dæk den med den ønskede mængde mayoblanding.
Server med dine yndlingssider.