Devilish røget Æg Opskrift
Leder du efter en ryge helvede opskrift i weekenden?
Ingredients
6 æg
¼ kop mayonnaise
1 tsk dijonsennep
½ tsk peberrod
1 spsk din yndlings BBQ sauce
½ tsk varm sauce
Salt peber
Preparation
Læg æggene i en gryde med vand og bring det i kog.
Reducer varmen til at simre og kog i 5 minutter.
Fjern æggene og pil, når de er afkølet.
Læg æggene direkte på en rygerstativ, der er blevet forvarmet til 200°F, og ryg i 25-30 minutter med hickory bisquettes.
Fjern æg fra rygeren og halver dem på langs og fjern blommen fra alle æg.
Kombiner de resterende ingredienser med æggeblommer, bland med en gaffel.
Hæld eller rør fyldet tilbage i hviderne.
Stil i køleskabet i 3 timer eller natten over.
Pynt med paprika eller hakkede grønne løg.
God fornøjelse!