Quick Easy Smoked Sausage Recipe

Hurtig let Røget pølse Opskrift



Jeg kom med denne opskrift for et stykke tid siden, som en måde at lave middag på uden at skulle stå op med den konstant. Pølsen kommer ud røg aromatiseret, saftig og lækker. Jeg anbefaler at gøre ekstra, fordi de opvarmes pænt i en mikrobølgeovn til et hurtigt måltid. De går også rigtig godt stegt op med æg eller pandekager til morgenmad.

Jeg har gjort op til tyve pølser ad gangen uden behov for at øge tiden. Jeg må dog advare dig, når du først har lavet disse, vil du blive tilsluttet.

Ingredients

3 eller 4 lbs. Links til ukogte pølse

Italiensk, bratwurst, eller hvad din købmand har, personligt foretrækker jeg sød italiensk

Preparation

Forvarm ryger til 250ºF. Læg pølse i smøger ved hjælp af midterste stativer.

Ryg med 4 pucke af dit yndlingstræ, og fortsæt med at lave mad i en samlet tid på to timer.

Træk ud af rygeren og lad den hvile i flere minutter. Så nyd.

Køl eller frys ekstra pølser til senere brug.

Yderligere Information:

Den samlede ryge-/tilberedningstid burde være tilstrækkelig, men hvis du har til hensigt at bruge en intern temperaturaflæsning, er følgende anbefalede temperaturer (dem med fed er USDA-anbefalingen):

Okse- og svinekød: 152°F/160°F

Kylling og kalkun: 160°F/165°F

Fra Ded Leg