sliced banana bread

Røget Banan brød med hakkede pekannødder og chokoladechips opskrift



Sund, lækker, hurtig og let at lave. Denne opskrift giver dig en god mulighed for at bruge de modne bananer, som ingen ønsker at spise mere.

Ingredients

5 modne bananer

2 kopper universalmel

1 tsk bagepulver

¼ tsk salt

½ kop olie

¾ Kop brun farin

2 æg, pisket

⅔ Kop pecan eller valnøddestykker

⅔ Kop chokoladechips

Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Æble eller Kirsebær

Preparation

Med skindet stadig på bananerne skæres de i skiver på langs. Placer bananhalvdelene med skindsiden nedad på dine Bradley Smoker stativer.

Indstil rygeren til 250°F ved hjælp af milde træbisquetter såsom el, æble eller kirsebær.

Røg bananhalvdelene i 30 minutter. Fjern fra ryger og afkøl til stuetemperatur. Fjern skindet fra bananerne og mos dem med en gaffel.

Forvarm ovnen til 350°F.

Smør en brødform, og ryst derefter 1 spsk mel rundt om brødformen for at beklæde fedtet med mel.

Sigt mel, natron og salt i en skål. Sæt til side.

Pisk de resterende ingredienser, indtil de er blandet godt. Fold mel (og valgfri nødder/chokoladechips) i den våde blanding, indtil melet netop er fugtigt (bland ikke med røremaskine, da brødet kan blive for tæt).

Hæld i brødform og bag i 65-75 minutter, eller indtil en tandstikker i midten kommer ren ud.

Afkøl på rist.

Opskrift af: Steve Cylka