Smoked Cheddar and Jalapeno Scones

Røget Cheddar og Jalapeno Scones opskrift



Disse røget cheddar- og jalapeno -scones er ikke vanskelige at lave. Bare vær forsigtig med ikke at blande dejen for meget. Scones er klar, når de lige er begyndt at brune ovenpå. Bedst serveret med det samme, men disse er også meget velsmagende, når de serveres ved stuetemperatur.

Ingredients

2 kopper universalmel

3 tsk bagepulver

½ tsk salt

½ kop koldt smør - skåret i små tern

1 Kop røget cheddarost - revet

½ kop syltede jalapeno skiver - hakket

¾ kopper mælk

Preparation

Forvarm ovnen til 400°F.

I en skål piskes mel, bagepulver og salt sammen.

Kom det kolde smør i skålen og skær smørret i melet med en konditorblender. Fortsæt indtil der er en smuldrende konsistens. Rør revet røget cheddarost og hakket syltede jalapenopeber.

Hæld mælken i melet og rør sammen med hænderne eller med en bagespatel, indtil det er blandet. Arbejd forsigtigt og pas på ikke at overblande dejen.

Fordel lidt mel på en flad arbejdsflade. Hæld dejen på den meldrysede arbejdsflade og dup ned for at lave en 7-tommers firkant. Skær i 4 kvarte. Skær hver fjerdedel i yderligere 4 kvarte.

Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir eller en silikonebagemåtte.

Bages i 14-16 minutter. Sconesene skal lige begynde at brune på toppen.

Serveres bedst med det samme, men disse er også meget velsmagende, når de serveres ved stuetemperatur.

Opskrift af: Steve Cylka