Smoked Chicken and Black Bean Nachos Recipe

Smoked Chicken and Black Bean Nachos Recipe



Movie night favorite! This Smoked Chicken and Black Bean Nachos recipe is easy to make and will shake up your routine.

Ingredients

1 spsk chilipulver

½ Tsk cayennepeber

½ Tsp  salt

2 udbenet skindfri kyllingebryst

1 løg - i tern

1 rød peber - i tern

1 dåse sorte bønner - drænet

1 dåse sorte oliven - drænet

3 kopper revet ost (cheddar og/eller monterey jack)

1 stor pose tortillachips (ca. 500g)

Preparation

Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge træbisketter efter eget valg.

I en lille skål blandes chilipulver, cayennepeber og salt sammen. Gnid krydderiblandingen over begge kyllingebryst.

Læg kyllingebrystene på røgerist og sæt stativet i Bradley-rygeren. Ryg kyllingen, indtil den når en indre temperatur på 165 graderºF, omkring 2½ timer.

Skær kyllingebrystene i små stykker.

Forvarm ovn eller grill til 400ºF.

Fordel tortillachips på en bageplade eller pizzasten.

Drys hakket løg, peber, kylling, sorte bønner, sorte oliven og revet ost på tortillachipsene.

Sæt i ovnen eller på grillen i cirka 15-20 minutter, eller indtil osten er smeltet og løg og peberfrugter bløde.

Serveres varm.