Smoked Chicken and Black Bean Nachos Recipe
Movie night favorite! This Smoked Chicken and Black Bean Nachos recipe is easy to make and will shake up your routine.
Ingredients
1 spsk chilipulver
½ Tsk cayennepeber
½ Tsp salt
2 udbenet skindfri kyllingebryst
1 løg - i tern
1 rød peber - i tern
1 dåse sorte bønner - drænet
1 dåse sorte oliven - drænet
3 kopper revet ost (cheddar og/eller monterey jack)
1 stor pose tortillachips (ca. 500g)
Preparation
Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge træbisketter efter eget valg.
I en lille skål blandes chilipulver, cayennepeber og salt sammen. Gnid krydderiblandingen over begge kyllingebryst.
Læg kyllingebrystene på røgerist og sæt stativet i Bradley-rygeren. Ryg kyllingen, indtil den når en indre temperatur på 165 graderºF, omkring 2½ timer.
Skær kyllingebrystene i små stykker.
Forvarm ovn eller grill til 400ºF.
Fordel tortillachips på en bageplade eller pizzasten.
Drys hakket løg, peber, kylling, sorte bønner, sorte oliven og revet ost på tortillachipsene.
Sæt i ovnen eller på grillen i cirka 15-20 minutter, eller indtil osten er smeltet og løg og peberfrugter bløde.
Serveres varm.