Røget Morgenmadspølse Hash opskrift
Dette er en lækker måde at bruge de røgede morgenmadspølser på. Det er en enkel og hurtig opskrift, der laver en solid morgenmad eller brunch.
Ingredients
2 spsk olie
1 løg - i tern
1 grøn peber - i tern
2 fed hvidløg - hakket
750 G (2 pund) pose frosne hash browns
1 pund røgede morgenmadspølser, skåret i ½ tomme stykker
½ Tsk cayennepeber
Salt og peber efter smag
6-8 æg
Preparation
Varm olie op i en stegepande ved middel varme. Tilsæt løg, grøn peber og hvidløg. Kog til de er møre, cirka 5 minutter.
Tilsæt de frosne hash browns. Kog i cirka 10-15 minutter, så hash browns koger igennem, og begynder at blive sprøde på ydersiden. Rør ofte, og skrab bunden af stegepanden.
Rør de røgede morgenmadspølser, cayenne, salt og peber i. Kog i yderligere 7-10 minutter, under omrøring ofte.
Steg æggene med solsiden opad i en anden stegepande.
Hæld noget af hashen på en tallerken. Læg et eller to æg oven på hashen.
Serveres varm.