smoking breakfast sausage

Røget Morgenmadspølse Hash opskrift



Dette er en lækker måde at bruge de røgede morgenmadspølser på. Det er en enkel og hurtig opskrift, der laver en solid morgenmad eller brunch.

Ingredients

2 spsk olie

1 løg - i tern

1 grøn peber - i tern

2 fed hvidløg - hakket

750 G (2 pund) pose frosne hash browns

1 pund røgede morgenmadspølser, skåret i ½ tomme stykker

½ Tsk cayennepeber

Salt og peber efter smag

6-8 æg

Preparation

Varm olie op i en stegepande ved middel varme. Tilsæt løg, grøn peber og hvidløg. Kog til de er møre, cirka 5 minutter.

Tilsæt de frosne hash browns. Kog i cirka 10-15 minutter, så hash browns koger igennem, og begynder at blive sprøde på ydersiden. Rør ofte, og skrab bunden af stegepanden.

Rør de røgede morgenmadspølser, cayenne, salt og peber i. Kog i yderligere 7-10 minutter, under omrøring ofte.

Steg æggene med solsiden opad i en anden stegepande.

Hæld noget af hashen på en tallerken. Læg et eller to æg oven på hashen.

Serveres varm.