Røget Taco Salatopskrift
Tilføj en røget twist med vores røget tacosalatopskrift! Med en øm, røget kalkun, friske greener og en række farverige grøntsager, er denne skål helt sikker på at være et hit med både kødelskere og veggie-entusiaster.
Ingredients
1 tsk chipotle chili pulver
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 tsk tørret oregano
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk salt
1 tsk kværnet peber
1 stk. Aztec tacoskaller
½ Lb hakket oksekød eller kalkun
1 Pkg salatblanding
5 Oz revet cheddarost
1 hakket tomat
Sorte oliven i skiver
Creme fraiche
Augustos grønne sauce (valgfrit)
1 spsk olivenolie
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoke
Mk4 instant read termometer
Bradley foldbart bord
Bradley Smoker Indstilling:
Tilberedningstid: 90 minutter
Temperatur: 226ºF eller 107ºC
Bisquetter: Eg
Rygetid: 60 minutter
Preparation
Taco krydderblanding:
Tilsæt følgende chipotle chilipulver, hvidløgspulver, løgpulver, tørret oregano, stødt spidskommen, salt, peber og bland i en lille skål.
Taco salat:
Indstil dine Bradley Smoker-indstillinger til ovenstående anvisninger.
Bag tacoskal som anvist på pakken.
Tilsæt det rå oksekød eller kalkun i en skål. Brug krydderiblandingen ovenfor, rør og bland, indtil kødet er krydret grundigt. Tilsæt 1 spsk olivenolie til det hakkede kød og bland en sidste gang.
Læg råt hakket kød i en støbejernsgryde og anbring i Bradley Smoker i ca. 90 minutter (1 ½ time). Fjern kødet, når den indre temperatur når 165ºF (73,9ºC).
Tid til at bygge salaten. Læg den bagte skal på din tallerken og fyld den med salat. Tilføj nu dit røgede hakkekød, ost, tomat, oliven og creme fraiche. Hvis du vil have lidt krydderi til din salat, så prøv noget Augustos grønne sauce til at toppe det.
God fornøjelse!
Opskrift af: Bryan Edwards - Moody Foody Tulsa