Smoked Tempeh Macaroni and Cheese

Røget Tempeh Opskrift



Kødløse mandage behøver ikke at være intetsigende. Her er en fantastisk vegetarisk opskrift, der helt sikkert vil glæde alle derhjemme!

Ingredients

3 spsk sojasovs

1 spsk riseddike

1 spsk brun farin

½ tsk chilipulver

1 tsk hvidløgspulver

8 Oz. Blok af tempeh

Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite

Preparation

Skær tempeh i lange strimler, ligesom strimler af bacon.

Pisk sojasovs, eddike, brun farin, chilipulver og hvidløgspulver sammen for at lave marinaden.

Læg tempeh-strimler i en pose og hæld marinaden over.

Luk og stil i køleskabet natten over.

Næste dag forvarmer du rygeren til 200°F med Mesquite Flavor Bisquettes.

Fjern tempeh-strimler fra saltlagen og læg dem på en rist.

Placer i smøger og ryg i 1-2 timer, vend ved halvvejsmærket.

Tag den ud af rygeren og server som bacon – stegt med morgenmad eller i hjemmelavet Mac n' Cheese!