Smoked Pickled Eggs

Røget Syltede æg

Dan Shahin

En rygende drejning på en klassisk opskrift ...

Ingredients

500 ml syltende eddike

100 g sukker

2 laurbærblade

1 spsk sorte peberkorn

1 spsk korianderfrø

6 store æg

Valgfri:

chiliflager

sennepsfrø

fennikelfrø (eller ... rødbeder for at farve æg lyserøde)

Preparation

Metode:

Bring en stor gryde vand i kog og sænk forsigtigt 6 æg ned i det kogende vand med en hulske. Indstil en timer i 10 minutter til at hårdkoge æggene, og tag derefter af varmen.

Læg æggene i et isbad eller kør koldt postevand over dem, indtil de er helt kolde.

Læg æggene på en rist og klargør din ryger til koldrøgning. Du kan bruge den smag du kan lide, men vi brugte Pecan Bisquettes. Røg i 3-4 timer.

Mens æggene ryger, blandes alle andre ingredienser sammen i en gryde og varmes lige indtil det punkt, hvor sukkeret er helt opløst. Lad køle af.

Steriliser en krukke som forberedelse til syltning.

Når æggene er røget færdig, lægges de i glasset med lage. Lad dem sylte i minimum to uger før de spises. Hvis du forsegler glassene, så gør det nu. Vi vidste, at vores ikke ville holde så længe, så vi lagde dem simpelthen i en stor glaskrukke i køleskabet.

Pekannød
 Træ

Pecanbisquetter til Bradley Smokers

Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.

Shop Now