Sådan laver du røget Mac & Triple Cheese
Denne røget Mac & Triple Cheese er den cremede skål, du ledte efter!
Ingredients
16 ounce albuemakaroni
8 ounce flødeost, skåret i tern
2 ½ kop halv og halv, plus mere efter behov
1½ kop cheddarost
1 ½ kop revet røget mozzarella
1 kop panko brødkrummer
5 spsk afkølet smør, plus mere til belægning af støbejern
2 spsk smør, smeltet
1 tsk varm sauce eller mere efter smag
1 tsk tør sennep
¾ tsk sort peber
Preparation
Forvarm din ryger til 180°F (82°C).
I en stor jerngryde kombineres halv-og-halvt, flødeost, afkølet smør, varm sauce, tør sennep og peber.
Placer stegepanden inde i rygeren og ryg blandingen i 30 minutter. Du kan bruge hickory bisquettes til denne opskrift.
Kog makaronien 1-2 minutter mindre end pakkens anvisninger kræver.
Dræn pastaen, skyl med koldt vand, afdryp igen og kom tilbage i gryden. Vend den afkølede pasta med de revne oste.
Fjern saucen fra rygeren, og hæv temperaturen til 320°F (160°C).
Hæld den røgede sauce over pastaen, mens du rører forsigtigt.
Tag en anden jerngryde og beklæd dens inderside med 1 spsk afkølet smør. Hæld makaroni og ost i gryden.
Kombiner brødkrummer med 2 spsk smeltet smør og fordel over toppen af makaroni.
Tag pastaen til rygeren og ryg den til toppen er let brunet (ca. 40 minutter). Server den med lidt paprika drysset på toppen.