Hvordan man ryger en Chub
Løft dit grillspil med denne unikke og smagfulde opskrift. Slip lækkerheden ved at indpakke prosciutto omkring strengost, fylde den med ricotta, asparges og spinat og rulle det hele op i en velsmagende chub. Røget til perfektion i Bradley -rygeren og afsluttet med en balsamico glasur, denne mundvandrende skabelse får alle tilbage i sekunder.
Ingredients
1 flige (4½ blok af baloney)
10 Strengeost
10 Prosciutto
1 pund ricottaost
Asparges
Spinat
Spyd
Preparation
Tag din prosciutto og pak den rundt om snoreosten.
Skær din chub i skiver fra bunden, og optrevl den, efterhånden som hvert snit går igennem.
Brug en ske til at tage din ricottaost og drysse den over hele chub.
Placer din prosciutto og snoreostblanding og asparges og læg den oven på ricottaosten.
Grib din spinat og læg den oven på prosciutto, snoreostblanding og asparges.
* Herefter har du mulighed for at lægge det toppings du ønsker, det anbefales at du tilføjer en balsamico glasur ovenpå*
Rul din chub sammen og læg spyd i chub, så den holdes på plads.
Placer din chub i din Bradley Smoker i 4 timer ved 250°C°C/482ºF og hver 1 time tilføjer du BBQ sauce på den.
Når den er færdig med at ryge, skær den i din chub og nyd!
Opskrift af: Marc er på grillen