Atomic Buffalo Treat - Stuffed Jalapenos Recipe

Røget atomisk buffalo -behandling - Udstoppede jalapenos Opskrift



Disse små godbidder vil tilfredsstille næsten enhver og bringe de fleste tilbage og tigge om mere. Forberedelsestiden er hvor det virkelige arbejde er, men værd hvert minut. Jeg kan godt lide at bruge til venstre over bryst og Boston Butt, men du kan erstatte cocktail -wennies, kogte rejer, tilbage over ribben, røget kylling eller næsten alt hvad du kan tænke på.

Ingredients

6 mellemstore til store jalapenoer (ligere jo bedre)

0,5 L (18 oz) blokflødeost blødgjort

1 Pak ukogt tynde skiver bacon

110 G (¼ lb) kogt kød

0,5 Oz (1 spsk) af din favorit rub

Tandstikkere

Preparation

Forvarm Bradley smoker til høj.

Fjern stilken fra peberfrugten og skær hver peberfrugt på langs.

Rens alle frø og hvid hinde. Jeg anbefaler stærkt at bære en eller anden form for handsker under denne proces. Pebersaften kan forårsage uønskede bivirkninger. Stil peberfrugt til side.

Tag det kogte kødprodukt og kom det i en foodprocessor sammen med ½ af gnidningen. Hak indtil kødet er malet og blandet, men ikke på nogen måde en pasta.

Fyld hver peberfrugt halvdelen med kød. Sæt til side.

Tag blødgjort flødeost og klem et stykke af på størrelse med peberfrugten.

Form flødeosten til den modsatte side af peberfrugten oven på kødet. Gentag for alle peberfrugter. På grund af det komplette rod, dette vil give, kan du bruge en wienerbrødspose med åben spids eller en plastikpose med et hjørne skåret ud til at presse flødeosten ud på peberfrugterne.

Når alle peberfrugter er færdige, drysses den resterende rub over toppen af flødeosten.

Tag et stykke rå bacon og pak peberfrugten helt ind med bacon.

Det er vigtigt at bruge tynd bacon, fordi det vil strække sig for at dække peberen bedst.

Brug en tandstik til at sikre baconen.

Når alle peberfrugter er klar, skal du flytte dem til et Bradley-stativ og placere dem i den forvarmede ryger på den anden rist nede. Påfør din yndlingsrøg (special blend bisquettes), indtil baconen er helt gennemstegt og peberfrugterne er bløde. Dette tager normalt 1,5-2,5 timer, afhængigt af om du tilbereder andre fødevarer.

Jeg kan godt lide at tilberede dem på høje, hvis det er muligt, så baconen bliver sprødere. Fjern når den er færdig og server varm.