Smoked Sliders

Røget Sliders Opskrift



Gør omkring 20-25 skydere, hvilket kan virke som meget, men de forsvinder i hjerteslag !! Børnene elsker dem, og de er hurtige og lette !! God fornøjelse!

Ingredients

Frikadeller:

2 kg hakket kød efter eget valg. Jeg kan godt lide at male mørbradbøf, trimmet for fedt

8-10 Skiver bacon, kogt og smuldret

1 kop revet cheddarost

Salt og peber efter smag

2 søde løg, skåret i tynde skiver

3 spsk smør

24 Parker husruller

Sauce/pålæg:

1 kop mayonnaise

½ kop sennep

¼ kop ketchup

2-3 spsk syltede jalapenos, hakket

Et par streger Tabasco

Preparation

Kom hakket kød, bacon, ost, salt og peber i en skål og bland godt.

Form til 2 ½ tommer bøffer.

Arranger bøffer på dine stativer, og læg dem i din 220°F forvarmede ryger i 20 minutters røg. Dit valg af træ. Vi kan godt lide mesquite eller hickory.

Tag den ud af rygeren og slut tilberedningen på grillen.

Jeg formoder, at du kan slutte af i rygeren, hvis du foretrækker det, men jeg kan godt lide kombinationen af røg og grillsmag.

Hvis du tilbereder dem helt i rygeren, anbefaler USDA/FSIS en tilberedningstemperatur på mindst 225°F for hakket kød.

Mens frikadellerne koger, smelt 3 spsk smør i en stor stegepande, og tilsæt derefter snittede løg. Kog under omrøring ofte indtil karamelliseret; cirka 15 minutter.

Til boller, brug ethvert mærke Parker husruller. Lad hæve og bag som anvist på pakken.

Tilsæt alle sauce ingredienser i en skål og bland godt.

Mens bollerne er varme ude af ovnen, del og kom sauce på den nederste halvdel og på toppen, hvis du har lyst! Læg en patty på den nederste halvdel af rullen, derefter en ske på nogle løg og den øverste halvdel af rullen.