Smoked Bear Jambalaya

Røget Bear Jambalaya Opskrift



Når din bjørnesteg kommer ud af rygeren, er du klar til at forberede denne røget bjørn Jambalaya -opskrift. Det får en øm og saftig struktur, der smelter i munden.

Denne opskrift kommer fra den fantastiske Amanda Lynn Mayhew. Hun er en af ​​de bedste kvindelige jægere i branchen, vært for Just Hunt og en Bradley rygerentusiast.

Ingredients

1 Lb bjørnesteg, skåret i skiver (røget i 5 timer med Hickory Flavor Bisquettes)

4 kopper skåret gulerødder

½ kop grønne løg

½ kop purløg

4 kopper ris

½ kop hakket hvidløg

5 kopper oksebouillon

Preparation

Efter bjørnestegen kommer ud af rygeren (opskrift her), læg den i en slow cooker i 4 timer ved høj temperatur, for at få en mør og saftig konsistens, der smelter i munden.

Læg hvidløg, gulerødder og ½ kop oksebouillon i en gryde med låg på, og lad det simre, indtil det er blødt. Tilsæt Bjørnekødet, ris og den resterende oksebouillon. Lad simre i cirka 35 minutter, eller indtil alle væsker er tørret op.

Drys grønne løg og purløg over den færdige ret. Drys friske persillefjedre oven på jambalayaen til præsentation, hvis det ønskes.

Opskrift af: Amanda Lynn Mayhew