Smoked Slow Bear on plate served with fresh vegetables and other sides

Langsomt røget Bjørn Opskrift



Denne opskrift kommer fra den fantastiske Amanda Lynn Mayhew. Hun er en af ​​de øverste kvindelige jægere i branchen og værten af ​​Just Hunt. Og en Bradley rygerentusiast.

Ingredients

2 kg bjørnesteg, trimmet og skåret i ½ tomme længder

saltlage:

1 kop brun farin

½ kop sojasovs

½ kop vand

2 spsk kosher salt

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory

Preparation

Kom alle ingredienserne til saltlagen i en stor skål og læg den afpudsede og snittede bjørnesteg i blandingen.

Dæk skålen med plastfolie og stil den på køl i op til 8 timer.

Tag bjørnestegsskiverne op af saltlagen og dup dem tørre.

Indstil din Bradley Smoker til 285°F og ryg i 6-8 timer (eller indtil en indre temperatur på 165°F er nået) med Bradley Hickory Flavor Bisquettes.

Server med friske grøntsager eller sider, og nyd med denne møre og saftige langsomt røgede bjørn med et strejf af sødme.

Opskrift af: Amanda Lynn Mayhew