Langsomt røget Bjørn Opskrift
Denne opskrift kommer fra den fantastiske Amanda Lynn Mayhew. Hun er en af de øverste kvindelige jægere i branchen og værten af Just Hunt. Og en Bradley rygerentusiast.
Ingredients
2 kg bjørnesteg, trimmet og skåret i ½ tomme længder
saltlage:
1 kop brun farin
½ kop sojasovs
½ kop vand
2 spsk kosher salt
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory
Preparation
Kom alle ingredienserne til saltlagen i en stor skål og læg den afpudsede og snittede bjørnesteg i blandingen.
Dæk skålen med plastfolie og stil den på køl i op til 8 timer.
Tag bjørnestegsskiverne op af saltlagen og dup dem tørre.
Indstil din Bradley Smoker til 285°F og ryg i 6-8 timer (eller indtil en indre temperatur på 165°F er nået) med Bradley Hickory Flavor Bisquettes.
Server med friske grøntsager eller sider, og nyd med denne møre og saftige langsomt røgede bjørn med et strejf af sødme.
Opskrift af: Amanda Lynn Mayhew