Marokkansk røget Lammekølle Opskrift
Lær her hvordan man laver Harissa -pasta. Det er en tunesisk varm chili -peber, som du kan bruge som en dukkert eller som marinade. I denne opskrift har vi brugt den til at marinere disse røget lammeskaft. Server med pitabrød, kartoffelmos eller med couscous for at følge den marokkanske tradition.
Ingredients
4 lammeskank
Til Harissa Paste:
6-8 fugleøje chili (eller en anden krydret chilipeber) - stilke fjernet
1 hvidløg - flået
1 spsk koriander
1 spsk spidskommen
1½ spsk kosher salt
3 spsk hakket frisk mynte
½ kop hakket frisk koriander
1 spsk sherry eller rødvinseddike
Saft og skal af en citron
½ kop olivenolie
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Chili Spidskommen Bisquettes
Preparation
Blend alle ingredienserne til Harissa-pastaen i en blender eller foodprocessor, indtil den er glat. Tilsæt mere olie, hvis det er nødvendigt for at opnå den rette konsistens.
Gnid lammeskank generøst i Harissa-pasta og lad marinere natten over (eller minimum to timer før rygning).
Forvarm din Bradley Smoker til 250°F med Premium Chili Spidskommen Bisquettes.
Læg lammeskank direkte i rygeren og lad ryge i 3 timer, eller indtil en indre temperatur på 145°F er nået.
Lad hvile i 5-10 minutter, og server derefter.