Moroccan Smoked Lamb Shank Recipe

Marokkansk røget Lammekølle Opskrift



Lær her hvordan man laver Harissa -pasta. Det er en tunesisk varm chili -peber, som du kan bruge som en dukkert eller som marinade. I denne opskrift har vi brugt den til at marinere disse røget lammeskaft. Server med pitabrød, kartoffelmos eller med couscous for at følge den marokkanske tradition.

Ingredients

4 lammeskank

Til Harissa Paste:

6-8 fugleøje chili (eller en anden krydret chilipeber) - stilke fjernet

1 hvidløg - flået

1 spsk koriander

1 spsk spidskommen

1½ spsk kosher salt

3 spsk hakket frisk mynte

½ kop hakket frisk koriander

1 spsk sherry eller rødvinseddike

Saft og skal af en citron

½ kop olivenolie

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Chili Spidskommen Bisquettes

Preparation

Blend alle ingredienserne til Harissa-pastaen i en blender eller foodprocessor, indtil den er glat. Tilsæt mere olie, hvis det er nødvendigt for at opnå den rette konsistens.

Gnid lammeskank generøst i Harissa-pasta og lad marinere natten over (eller minimum to timer før rygning).

Forvarm din Bradley Smoker til 250°F med Premium Chili Spidskommen Bisquettes.

Læg lammeskank direkte i rygeren og lad ryge i 3 timer, eller indtil en indre temperatur på 145°F er nået.

Lad hvile i 5-10 minutter, og server derefter.