Fyldt og røget Elghjerte Opskrift
Udskift enhver anden hjertearter, du ønsker.
Ingredients
1 elghjerte (delt på langs)
Salt og peber efter smag
500 Ml (2 c) brød- eller kikskrummer
125 G (¼ lb) svinepølse
65 Ml (¼ c) hakket løg
125 ml (½ c) universalmel
65 ml (4 spsk) vegetabilsk olie
1 ml (⅛ tsk) peber
3 ml (½ tsk) salvie
15 Ml (1 spsk) hakket persille
500 ml (2 c) vand
5 Ml (1 tsk) oksekødsbund
Preparation
Vask hjertet, trim alt fedt og fjern arterier.
Læg i blød i koldt saltvand i en halv time.
Dræn og dup tør.
Pensl ydersiden af hjertet med olie og drys hele hjertet med salt og peber efter smag.
Kombiner brødkrummer, pølse, salvie og persille i en skål.
Fyld det indvendige hulrum med brødkrummeblandingen og bind eller spyd hjertet sammen igen.
Rul hjertet i mel, og braiser det derefter i en varm stegepande med olie, til hjertet har en gyldenbrun farve.
Flyt hjertet fra bradepanden til en olieret rygerist.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 120°C (250°F).
Brug Hickory-smagsbisquetter til at placere stativet i Bradley Smoker og ryge/koge i op til 8 timer. Du ønsker måske at slukke for røggeneratoren efter 4 timer, men fortsæt med at lave mad.
Lav eventuelt en tynd sovs ud af det resterende mel og smør fra bradepanden til at servere med hjertet.