Stuffed & Smoked Moose Heart Recipe

Fyldt og røget Elghjerte Opskrift



Udskift enhver anden hjertearter, du ønsker.

Ingredients

1 elghjerte (delt på langs)

Salt og peber efter smag

500 Ml (2 c) brød- eller kikskrummer

125 G (¼ lb) svinepølse

65 Ml (¼ c) hakket løg

125 ml (½ c) universalmel

65 ml (4 spsk) vegetabilsk olie

1 ml (⅛ tsk) peber

3 ml (½ tsk) salvie

15 Ml (1 spsk) hakket persille

500 ml (2 c) vand

5 Ml (1 tsk) oksekødsbund

Preparation

Vask hjertet, trim alt fedt og fjern arterier.

Læg i blød i koldt saltvand i en halv time.

Dræn og dup tør.

Pensl ydersiden af hjertet med olie og drys hele hjertet med salt og peber efter smag.

Kombiner brødkrummer, pølse, salvie og persille i en skål.

Fyld det indvendige hulrum med brødkrummeblandingen og bind eller spyd hjertet sammen igen.

Rul hjertet i mel, og braiser det derefter i en varm stegepande med olie, til hjertet har en gyldenbrun farve.

Flyt hjertet fra bradepanden til en olieret rygerist.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 120°C (250°F).

Brug Hickory-smagsbisquetter til at placere stativet i Bradley Smoker og ryge/koge i op til 8 timer. Du ønsker måske at slukke for røggeneratoren efter 4 timer, men fortsæt med at lave mad.

Lav eventuelt en tynd sovs ud af det resterende mel og smør fra bradepanden til at servere med hjertet.