Smoked Bear Roast Dutch Oven Recipe

Røget Bear stegt Hollandsk ovnopskrift



Hvis du elsker en god efterårsbjørnejagt, har du sandsynligvis en dejlig lille cache af bjørnemød, der er denned i din fryser og venter på, at du skal spise det. I så fald er her en god måde at bruge den op med venner og familie.

Selvfølgelig, hvis du ikke har nogen alderen bjørnekød i din fryser, får dette dig til at se frem til at sække din næste bjørn på en spændende forårjagt!

Inden vi dykker ned i opskriften, er der et par ting at bemærke om bjørnekød. Mens bjørne og svin ikke er relateret, er deres kød ens, idet de begge er meget fedtindhold og indeholder trichinose. Så når det kommer til madlavningsbjørnekød, skal du tænke på det som at koge svinekød.

Ingredients

5 kg bjørnesteg, trimmet

Basilikum, hvidløg, eddike og vandmarinade

2 Lb kartofler - skrællet/skåret i skiver

1 Lb baby gulerødder

2 løg - i kvarte

10 fed elefant hvidløg

2 ribben selleri - i tynde skiver

1 kvist frisk rosmarin

1 kvist frisk timian

2 spsk sort peber

2 spsk sort sennepsfrø - knust

4 spsk Worcestershire

3 spsk Nuoc Mam

2 tørrede tabasco peberfrugter, knust

Preparation

Forvarm din Bradley Smoker til 225°F ved at bruge Mesquite Flavor Bisquettes som dit rygemiddel.

Kom marineret steg i rygeren og kog i 4 timer. Sørg for at fange dryppene med en drypbakke for at gemme til senere.

Fjern stegen fra rygeren og sæt den i en stor hollandsk ovn. Tilsæt alle resterende ingredienser, inklusive grydedryp, og kog i 1 time i din ovn indstillet til 325°F. Når grøntsagerne er bløde, og kødet har nået en indre temperatur på mindst 170°F på det tykkeste sted, er stegen færdig.

Tilsæt mel til den hollandske ovn for at lave en tyk sovs (valgfrit).

Server straks og nyd!