alt="moose meatloaf"

Røget Moose kødlaff Opskrift



Hvis du ikke allerede er overbevist om, at du skal tage elgjagt, er du ved at blive sat over kanten. For mange er det en mulighed for at bringe en stor Bull Moose hjem en gang i livet.

Den første ting at huske, når elgjagt er, at de er enorme, hvilket forklarer, hvorfor de er de mest efterspurgte store spildyr i Alaska. Høst af en elg betyder, at du har et sted mellem 500-700 lb kød på dine hænder, for ikke at nævne tunge gevirer.

Det er meget kød at gå i en dyb frysning, hvilket betyder, at du vil spise elg temmelig regelmæssigt. Medmindre du afbryder noget af det velsmagende kød til en ven, der hjalp med at trække den enorme ting ud af bjergene!

Ingredients

2 Lb jordelg

1 lille løg hakket

½ hakket peberfrugt

½ kop tørt brødkrummer

2 tsk hvidløgspulver

½ tsk formalet salvie

1 tsk Kosher salt

2 tsk Worcestershire sauce

 ½ kop ketchup

2 æg

 ½ kop mælk

Preparation

Forvarm din Bradley til 250°F. Vi anbefaler at bruge mesquite eller egetræsbisquetter.

I en stor røreskål kombineres følgende ingredienser og blandes grundigt med dine bare hænder. Læg kødbrød i et bradefad med høje sider og form et ordentligt brød.

Ryg i 1 time, tag derefter kødbrødet ud og adskil det fra bageformen. På dette tidspunkt vil kødbrødet kunne stå af sig selv. Læg kødbrødet på en rygerist, så røgen kan trække kødet nedefra.

Røg i yderligere 2 timer. Sørg for, at den indvendige temperatur når 160°F før udskæring og servering.