Røget forår Rack af lam Opskrift
Påsken er her, og foråret er i luften! Intet får os til at tænke mere på foråret end lam. Server med din foretrukne forårstidsside skål!
Ingredients
2 lammerister
Til marinaden:
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, knust
2 spsk citronsaft
3 spsk honning
1 tsk tørret rosmarin
1 spsk frisk persille, hakket
2 spsk frisk mynte, hakket
2 spsk kosher salt
1 kop vand
Bradley Flavor Bisquettes – Æble
Preparation
Bland ingredienserne til marinaden.
Skær alt kød fra bønnerne, hvis stativerne ikke allerede var "fransket", og fjern membranen.
Læg lammet i en beholder og dæk med marinade, stil i køleskabet og lad det marinere natten over.
Næste dag forvarm din ryger til 200-225°F med Bradley Apple Flavor Bisquettes.
Fjern lammet fra marinaden og skyl under koldt vand.
Dup tør og spray eller pensl med et let lag olie.
Røg i cirka en time, eller indtil en indre temperatur på 135°F er nået for medium sjælden (mindre tid for sjældne, og mere, hvis du foretrækker gennemstegt).
Fjern fra ryger og lad hvile.
Skær stativet i skiver og server med din yndlingsforårsret!
Opskrift af: Lena Clayton