Smoked Rack of Lamb on plate with carrots and potatoes for Easter Dinner

Røget forår Rack af lam Opskrift



Påsken er her, og foråret er i luften! Intet får os til at tænke mere på foråret end lam. Server med din foretrukne forårstidsside skål!

Ingredients

2 lammerister

Til marinaden:

1 spsk olivenolie

2 fed hvidløg, knust

2 spsk citronsaft

3 spsk honning

1 tsk tørret rosmarin

1 spsk frisk persille, hakket

2 spsk frisk mynte, hakket

2 spsk kosher salt

1 kop vand

Bradley Flavor Bisquettes – Æble

Preparation

Bland ingredienserne til marinaden.

Skær alt kød fra bønnerne, hvis stativerne ikke allerede var "fransket", og fjern membranen.

Læg lammet i en beholder og dæk med marinade, stil i køleskabet og lad det marinere natten over.

Næste dag forvarm din ryger til 200-225°F med Bradley Apple Flavor Bisquettes.

Fjern lammet fra marinaden og skyl under koldt vand.

Dup tør og spray eller pensl med et let lag olie.

Røg i cirka en time, eller indtil en indre temperatur på 135°F er nået for medium sjælden (mindre tid for sjældne, og mere, hvis du foretrækker gennemstegt).

Fjern fra ryger og lad hvile.

Skær stativet i skiver og server med din yndlingsforårsret!

Opskrift af: Lena Clayton