Røget krydret Boar Pepperoni Sticks opskrift
Dette er en meget velsmagende variation af min originale pepperoni sticks opskrift. De er en stor mellem snack. Røg dem i weekenden, og du får en hel uge med pepperoni-pinde at se frem til, som din ind- mellem frokost og morgenmad snack. De er ret lette at lave.
Også de krydret vildsvin pepperoni -pinde er dejlige til at servere på en fest. Klip dem bare i små skiver. Server med nogle osteterninger, pickles, og du har en god snackfad!
Ingredients
1 kg orneskulderkød
300 g oksekød (jeg brugte gryderet)
36 g salt
4 G sort peber
3,2 G kur #2
6 g sukker
8 g paprika
6 G cayennepepper
0,5 g chiliflager (ca. ½ tsk)
3 g anis frø
0,8 G Mondostart 2M kultur
Preparation
Skær i tern og mal derefter orne og oksekød fint sammen.
Vej de resterende ingredienser af og bland dem sammen.
Bland det sammen med kødet, indtil det er godt blandet (2-3 minutter i en røremaskine ved lav hastighed burde gøre susen)
Fyld i 22 mm kollagenhylstre. Jeg fyldte ca. 2 fod af hylsteret ad gangen og trak hylstret af fyldet, skar enden og snoede det til to pepperoni-stænger. Bind derefter den åbne ende af, så de blev proppet godt.
Gær ved 71ºF i 72 timer, 85-90% luftfugtighed.
Kold røg i 8 timer i din Bradley Smoker med whisky eg Bradley bisquetter.
Tør ved 54-60ºF, 80-85% luftfugtighed, i 5-7 uger (tør indtil du observerer et vægttab på 30%) og spis derefter op!
God fornøjelse!
Af Lena Clayton