boar pepperoni

Røget krydret Boar Pepperoni Sticks opskrift



Dette er en meget velsmagende variation af min originale pepperoni sticks opskrift. De er en stor mellem snack. Røg dem i weekenden, og du får en hel uge med pepperoni-pinde at se frem til, som din ind- mellem frokost og morgenmad snack. De er ret lette at lave.

Også de krydret vildsvin pepperoni -pinde er dejlige til at servere på en fest. Klip dem bare i små skiver. Server med nogle osteterninger, pickles, og du har en god snackfad!

Ingredients

1 kg orneskulderkød

300 g oksekød (jeg brugte gryderet)

36 g salt

4 G sort peber

3,2 G kur #2

6 g sukker

8 g paprika

6 G cayennepepper

0,5 g chiliflager (ca. ½ tsk)

3 g anis frø

0,8 G Mondostart 2M kultur

Preparation

Skær i tern og mal derefter orne og oksekød fint sammen.

Vej de resterende ingredienser af og bland dem sammen.

Bland det sammen med kødet, indtil det er godt blandet (2-3 minutter i en røremaskine ved lav hastighed burde gøre susen)

Fyld i 22 mm kollagenhylstre. Jeg fyldte ca. 2 fod af hylsteret ad gangen og trak hylstret af fyldet, skar enden og snoede det til to pepperoni-stænger. Bind derefter den åbne ende af, så de blev proppet godt.

Gær ved 71ºF i 72 timer, 85-90% luftfugtighed.

Kold røg i 8 timer i din Bradley Smoker med whisky eg Bradley bisquetter.

Tør ved 54-60ºF, 80-85% luftfugtighed, i 5-7 uger (tør indtil du observerer et vægttab på 30%) og spis derefter op!

God fornøjelse!

Af Lena Clayton