Smoked Lamb Chops Recipe

Røget Lammekoteletter Opskrift



Bliv ikke skræmt af lam. Disse er lette og absolut lækre og en af ​​de mest smagfulde lam. Når det ryger, afbalancerer det virkelig den traditionelle spillige smag.

Prøv denne røget lammekoteletter opskrift. Mange mennesker vil sige, at lam er bedst gjort varmt og hurtigt på en grill. Selvom jeg er enig i det, er jeg ikke enig i, at det ikke er en kandidat til madlavning i en ryger. Du kan bruge denne opskrift på lammesteg og koteletter med gode resultater.

Ingredients

Marinade:

4 store skalotteløg

4 fed hvidløg

2 tsk rosmarin

1 Serrano peber - frøet

¾ C olivenolie

2 tsk knækket sort peber

1 tsk enebær

1 tsk spice rub

1 tsk salt

1 tsk appelsinskal

Saft af ½ orange

Lamb Rub:

0,25 C paprika

0,25 C hvidløgspulver

5 spsk løgpulver

1 spsk salt

1 spsk sort peber

1 spsk rør sukker

1 spsk salvie

1 spsk timian

1 T røget tomat

1 spsk Guajillo chile

1 spsk Pasilla chile

1 tsk spidskommen

1 tsk ingefær

1 tsk kryddernellike

1 tsk Kommen

½ tsk enebær

Preparation

Kom alle ingredienserne til marinaden i en foodprocessor og pisk det op. Jeg bruger en morter og støder, men en FP fungerer fint. Dæk kødet med marinaden og lad det sidde i mindst to timer, gerne natten over.

Fjern kødet fra marinaden og svits det på en meget varm grill eller støbejernspande.

Forvarm din ryger til den højest mulige temperatur. Jeg får min op til omkring 250ºF med fuld røg. Kom kødet i og kog det til det er lige medium sjældent. Jeg kan godt lide omkring 130 - 135ºF internt, men dette vil variere efter smag og kødudskæring (store stege bør komme ud lidt tidligere på grund af temperaturoverskridelse).

Hvis du vil, kan du også bruge en tør rub. Du kan erstatte eller udelade enhver af de svære at finde ingredienser, som røgede tomater. Du skal ikke bekymre dig om den del af det, bare have det sjovt og eksperimentere lidt.