Smoked Merguez Recipe
Merguez is a Spicy Jewish Lamb Sausage. Learn here how to prepare it in a few steps and then smoke them with Oak bisquettes.
Ingredients
1 Lb lammeskulder
3 Oz oksekød fedt
1 spsk kosher salt
1 spsk salt
½ tsk sort peber
¼ tsk peberflager
2 tsk hvidløgspulver
2 tsk paprika
1 tsk tørret oregano
1 spsk kold rødvin
Lammetarm
Bradley Flavor Bisquettes – Eg
Preparation
Læg lammetarmen i blød i ferskvand i 30 minutter.
Kværn kødet groft sammen.
Kombiner hakket kød med krydderier og vin og bland langsomt i en standmixer med pagajtilbehøret.
Stil kødblandingen i køleskabet, mens pølsefylderen samles.
Kør frisk vand gennem huset.
Fyld pølse ind i tarmen og bind enden af.
Vrid ind i led og prik eventuelle luftlommer med en steriliseret nål.
Hæng pølse i rygeren. Tænd derefter for rygeren og hæv temperaturen langsomt.
Ryg ved 160°F med Oak Flavour Bisquettes i 2-4 timer, eller indtil en indre temperatur på 150°F er nået.
Opskrift af: Lena Clayton