Smoked And Grilled Venison Burger Recipe

Røget og grillet Venison Burger Opskrift



Leder du efter en velsmagende vri på din klassiske hamburger? Prøv denne jorden Venison Burger opskrift! Disse burgere er håndformet og krydret med løg, sennep og salt og røget i Bradley-rygeren med hickory bisquettes, derefter afsluttet på grillen til en saftig, smagfuld burger. Top med røget løg, svampe, cheddar eller Monterey Jack ost, bacon og dine yndlings hamburger -toppings til et lækkert måltid.

Ingredients

500 G (1 lb) hakket vildtkød (eller erstatning for hakket kød)

1 mellemstor finthakket løg

15 Ml (1 spsk) salt

15 Ml (1 spsk) sennep

Peber efter smag

1 æg

Preparation

Pisk ægget i en stor glasskål, indtil det er glat.

Tilsæt kød, salt og løg.

Bland sammen indtil det er blandet meget godt.

Stil i køleskabet i 1 til 2 timer, så kødet kan trække sig.

Tag ud af køleskabet og form 5 til 6 lige store hamburgerbrød i hånden.

Placer på smurte Bradley Smoker stativer og drys med peber efter smag.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 90°C (200°F).

Brug Hickory-smagsbisquetter til at placere stativer med bøffer i Bradley Smoker og kog/ryg til ¼ til ½ af en time.

Fjern fra Bradley Smoker og placer på varm grill for at afslutte tilberedningen.

Betjener:

For yderligere smagsoplevelser:

Røg løgskiver og champignon ved siden af burgerne.

Pynt med cheddar eller Monterey jack ost, bacon, hvis det ønskes og dine yndlings hamburgertilskud, såsom tomater eller salat.

Server i store sprøde hamburgerboller eller skiver af grillet hvidløgsbrød. Dette vil være din lækreste, saftigste vildtburger nogensinde!