Røget Oktober Fest Venison Bratwurst Opskrift
Oktober Fest i Tyskland er en festlighed, der er tæt på hjerterne hos de fleste tyskere og mennesker over hele verden. Oktober -festen består hovedsageligt ud af to ting: at drikke en masse øl og spise en masse Bradwurst.
Så her er din opskrift på Oktoberfest -weekenden: Røget Bradwurst !!
God fornøjelse!
Ingredients
5 lbs svinekød skulder
5 pund vildt (elg, hjorte, antilope) eller (kalvekød)
1 Pt. tung piskefløde
1 stort æg
3 spsk salt
2 spsk sukker
1 spsk hvidkværnet peber
1 tsk mace malet
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt muskatnød
32 mm svinetarme
Preparation
Slib alt kød igennem en ⅜ plade. Kom hakket kød i en lav gryde og stil det på køl ved 38-40 graderºF i en time.
Rør fløde, æg og alle de resterende ingredienser og bland grundigt sammen. Tag kødpastaen ud af køleskabet og bland det hele grundigt sammen.
Fyld ind i Hog casing vrid ved 4-5 i længder.
Stil pølsen på køl natten over for at udvikle smag.
Flyt til forvarmet 130ºF Bradley Smoker. Ryg ved 130ºF i en time og hæv temperaturen til 140ºF for at ryge i en ekstra time. Skær røgen fra og hæv temperaturen til 170ºF. Når den indre temperatur i pølsen er på 160ºF er pølsen færdig.
Fjern fra Bradley Smoker og læg i et isvandsbad. Tag den ud af isbadet, når pølsens indre temperatur falder til 110 graderºF.
BEMÆRK: Et Bradley Digital Termometer er påkrævet til overvågning af pølsens indre temperatur. Dette forhindrer dig i at åbne døren til din
ryger, hvilket forårsager varmetab ved kontrol af pølsens indre temperatur.