alt="grilled sausages"

Røget Oktober Fest Venison Bratwurst Opskrift



Oktober Fest i Tyskland er en festlighed, der er tæt på hjerterne hos de fleste tyskere og mennesker over hele verden. Oktober -festen består hovedsageligt ud af to ting: at drikke en masse øl og spise en masse Bradwurst.

Så her er din opskrift på Oktoberfest -weekenden: Røget Bradwurst !!

God fornøjelse!

Ingredients

5 lbs svinekød skulder

5 pund vildt (elg, hjorte, antilope) eller (kalvekød)

1 Pt. tung piskefløde

1 stort æg

3 spsk salt

2 spsk sukker

1 spsk hvidkværnet peber

1 tsk mace malet

1 tsk stødt koriander

1 tsk stødt muskatnød

32 mm svinetarme

Preparation

Slib alt kød igennem en  plade. Kom hakket kød i en lav gryde og stil det på køl ved 38-40 graderºF i en time.

Rør fløde, æg og alle de resterende ingredienser og bland grundigt sammen. Tag kødpastaen ud af køleskabet og bland det hele grundigt sammen.

Fyld ind i Hog casing vrid ved 4-5 i længder.

Stil pølsen på køl natten over for at udvikle smag.

Flyt til forvarmet 130ºF Bradley Smoker. Ryg ved 130ºF i en time og hæv temperaturen til 140ºF for at ryge i en ekstra time. Skær røgen fra og hæv temperaturen til 170ºF. Når den indre temperatur i pølsen er på 160ºF er pølsen færdig.

Fjern fra Bradley Smoker og læg i et isvandsbad. Tag den ud af isbadet, når pølsens indre temperatur falder til 110 graderºF.

BEMÆRK: Et Bradley Digital Termometer er påkrævet til overvågning af pølsens indre temperatur. Dette forhindrer dig i at åbne døren til din
ryger, hvilket forårsager varmetab ved kontrol af pølsens indre temperatur.