Røget Vildsvin skinke Opskrift
At gøre skinke ser altid ud til at være en kunst af en eller anden art. Efter et par trail -løb er du dog i stand til at lave din egen skinke, og du vil smage forskellen 100%. Følg denne trin for trin opskrift, og du vil opdage, at selv at gøre skinke kan udføres af alle. Så få den Bradley ryger i gang og lad os vide, hvordan det viste sig!
Nu kan denne opskrift let påføres på en rå svinekødskink, hvis du ikke kan få hænderne på noget vildsvin
Ingredients
En orneskinke, indbenet flået
Til saltlage:
4 L vand
1 kop kosher salt
1 kop sukker
2 spsk kur #1
3 kanelstænger
2 tsk anisfrø
10-12 nelliker
8 laurbærblade
2 spsk tørret dild
2 spsk sennepsfrø
2 spsk pebernødder
1 kop honning/ahornsirup
Preparation
Bring ingredienserne til saltlagen i kog for helt at opløse salt og sukker.
Afkøl saltlage natten over i køleskabet.
Nedsænk skinken i saltlage i en ikke-reaktiv beholder (plastik eller keramik), og sørg for, at skinken er helt dækket.
Lage skinke i 14 dage på køl.
Skyl overskydende saltlage af.
Bring en stor gryde vand i kog og hæld skinken over. Lad være nedsænket i 20-30 minutter.
Dup tør.
Røg skinke i ryger indstillet mellem 200-250°F med ahornbisquetter, indtil en indre temperatur på 150°F er nået (ca. 4-5 timer). Mens skinken ryger, pensl let med honning eller ahornsirup hver eller anden time
Afslut i ovnen ved 375°F indtil en indre temperatur på 160°F, pensl med honning eller ahornsirup hver halve time.
Lad den køle af i 15-30 minutter, før den skæres i skiver.