alt=boar ham sliced

Røget Vildsvin skinke Opskrift



At gøre skinke ser altid ud til at være en kunst af en eller anden art. Efter et par trail -løb er du dog i stand til at lave din egen skinke, og du vil smage forskellen 100%. Følg denne trin for trin opskrift, og du vil opdage, at selv at gøre skinke kan udføres af alle. Så få den Bradley ryger i gang og lad os vide, hvordan det viste sig!

Nu kan denne opskrift let påføres på en rå svinekødskink, hvis du ikke kan få hænderne på noget vildsvin

Ingredients

En orneskinke, indbenet flået

Til saltlage:

4 L vand

1 kop kosher salt

1 kop sukker

2 spsk kur #1

3 kanelstænger

2 tsk anisfrø

10-12 nelliker

8 laurbærblade

2 spsk tørret dild

2 spsk sennepsfrø

2 spsk pebernødder

1 kop honning/ahornsirup

Preparation

Bring ingredienserne til saltlagen i kog for helt at opløse salt og sukker.

Afkøl saltlage natten over i køleskabet.

Nedsænk skinken i saltlage i en ikke-reaktiv beholder (plastik eller keramik), og sørg for, at skinken er helt dækket.

Lage skinke i 14 dage på køl.

Skyl overskydende saltlage af.

Bring en stor gryde vand i kog og hæld skinken over. Lad være nedsænket i 20-30 minutter.

Dup tør.

Røg skinke i ryger indstillet mellem 200-250°F med ahornbisquetter, indtil en indre temperatur på 150°F er nået (ca. 4-5 timer). Mens skinken ryger, pensl let med honning eller ahornsirup hver eller anden time

Afslut i ovnen ved 375°F indtil en indre temperatur på 160°F, pensl med honning eller ahornsirup hver halve time.

Lad den køle af i 15-30 minutter, før den skæres i skiver.