Smoked Deer or Steak Sticks Recipe

Røget Hjort eller bøf Sticks opskrift



Denne røget hjorte- eller bøf sticks opskrift er meget let og gør en god mulighed for dem, der er nye til kold rygning. Opskriften er meget alsidig, da du kan bruge oksekød eller spil. Derefter kan du beslutte, om du foretrækker at bage dem på en slagtekylling eller ryge dem. Hvis du vælger at ryge, kan du prøve Hickory Bisquettes og ryge i 6 til 8 timer ved 200 F.

Ingredients

1 Lb formalet bøf eller formalet hjorte

1 ½ tsk salt eller mørningsmiddel, hvis tilgængeligt (Morton's Tenderquick) (7½ tsk)

1 tsk flydende røg (5 tsk)

¾ tsk friskkværnet sort peber (3¾ tsk)

½ tsk sennepsfrø (2½ tsk)

½ tsk fennikelfrø - let knuste (2½ tsk)

¼ tsk anisfrø (1¼ tsk)

¼ Tsp hvidløgspulver (1¼ tsk)

1 æske 1/16 kasse

Dette er for en opskrift på 5 lb

Preparation

Hvis vildt (hjortekød), mal 1 lb vildt og ½ lb svinekød.

Bland godt sammen og bland alle ingredienser, bland indtil grundigt blandet.

Sæt blandingen i skålen og læg låg på. Stil på køl natten over.

Få elektrisk kværn eller håndkværn med fyldetilbehør og mindste stoprør.

Sæt hylsteret i varmt vand og lad det blive blødt.

Skub huset ind på dysen på fyldstykket, og drej enden af huset.

Begynd at fylde foringen langsomt, indtil den ønskede længde er nået.

Klip og drej enden. Bag eller ryg pinde.

Hvis der bages på slagtekyllinger, så bages ved 200ºF i 3 til 4 timer med let åben ovnlåge.

Hvis du ryger, brug hickory chips eller savsmuld i elektrisk ryger eller almindelig ryger og ryg 6 til 8 timer ved 200ºF.