alt="Smoked Wild Boar"

Røget Vildsvin Opskrift



Rygning af vildsvin er en utrolig oplevelse. Der er forskellige meninger om, hvordan man ryger kød korrekt. Eksperiment og have det sjovt.

Ingredients

1 kop bordsalt pr. 1 gallon vand

Subtile smagsstoffer kan tilføres kødet ved at inkludere sukker (½ kop pr. 1 gallon vand), hvidløgsfed, løg, laurbærblade, peberkorn, urter eller næsten alt andet

Preparation

Bland og rør vand og salt, indtil det er opløst.

Ved store mængder skal du muligvis varme vandet op for at få saltet til at opløses.

Hvis du opvarmer saltlagen, skal du køle den af, før du tilføjer kød.

Tilsæt kødet og lad det trække i flere timer i køleskabet.

Basting:

Næsten enhver væske duer, så længe den er lav i sukker. Sukker brænder hurtigt, så tilsæt kun glasurer og BBQ-saucer (som er fyldt med sukker) i løbet af de sidste 20 minutter af madlavningen.

Barding:

At dække kødet med fed bacon eller andet fedt, mens det tilberedes er en anden teknik.

Rygning i rygeren:

Forvarm til 200°F – 225°F. Røg til 1½ – 2 timer pr. pund, ved brug af mesquite træ.

Hvis du vil have røgsmag, skal du bruge din ryger de første 1 – 2 timer til at tilføre lidt røgsmag i kødet.

Pak kødet ind i folie, og afslut tilberedningen. Dette kan gøres enten i rygeren eller i ovnen. Du vil have et vidunderligt stykke røget orne at nyde.