alt="burger and potato chips"

Røget Venison Bacon Cheeseburgers Til Memorial Day -opskrift



Enhver, der nogensinde har været i Wendys, ved, hvad en JBC er. I dag vil vi introducere dig til en anden slags burger - VBC, og det er langt bedre.

Venison Bacon Cheeseburger er en stor ændring fra normale oksekødkager, og den perfekte måde at bruge enhver resterende hjort fra sidste års jagt på.

Hvad gør dem så store? Folk leder altid efter måder at bruge deres hjortekød på, og gør det normalt ikke til burgere, fordi de typisk er lidt tørre. Nå, denne opskrift ændrer alt dette. Dette er nogle af de velsmagende, saftigste burgere, du nogensinde vil have.

Du kan godt lide det så meget, du vil male mere hjortekød i fremtiden, efter at have set og lugtet af disse VBC'er komme ud af grillen!

Ingredients

1 kg (2,2 lbs) vildtkød – malet

6 Skiver bacon - hakket

2 Skalotteløg - hakket

30 Ml (2 spsk) olivenolie

15 Ml (1 spsk) Worcestershire sauce

15 Ml (1 spsk) hakket frisk persille

5 Ml (1 tsk) hakket hvidløg

Et strejf Kosher salt

Et skvæt friskkværnet sort peber

1 æg - pisket

6 hamburgerboller

Preparation

Forberedelse:

I en varm stegepande koges bacon, indtil det er sprødt. Når det er færdigt, hældes bacon og fedt i en varmefast skål.

Tilsæt olivenolie, hvidløg og skalotteløg i samme stegepande. Kog indtil duft og blød, og tilsæt til skålen med bacon og fedt.

Når det er afkølet, tilsæt hakket vildtkød og andre resterende ingredienser. Bland med hænderne, indtil ingredienserne er ensartet blandet. Stil på køl, indtil du er klar til at forme bøfferne.

Madlavningsmetode:

Forvarm din Bradley Grill til medium-høj varme.

Form 6 tykke hamburgerfrikadeller og grill til den ønskede færdighed, og tilsæt en skive cheddarost lige før den tages af den varme grill.

Server på en ristet hamburgerbolle med alle dine yndlings toppings inklusive (men ikke begrænset til) frisk salat, skivede tomater og rødløg!