alt="grilled venison recipe"

Røget Venison backstrap (Land) Opskrift



Afhængig af hvor meget røgsmag du ønsker, kan du bruge disken af ​​dit eget ønske. Jeg brugte Hickory. Start rygergeneratoren. Luk døren og forsikre tempen stiger tilbage til omkring 200ºF.

Placer den bageste rem på den nederste stativ på Bradley -rygeren med vandpanden på varmen diffusor, fuld af vand.

Efter ca. 3½ time i rygeren, skal du kontrollere kernetemp for kød. 160ºF vil gøre et medium meget lækkert og mørt skåret kød.

God fornøjelse!

Ingredients

3 kopper æblejuice eller æblecider (ikke eddike)

3 til 5 ounce rom eller bourbon

Gnide:

3 spsk hvidløgsgranulat eller 3 eller 4 fed hvidløg knust og hakket

1 tsk salt

2 spsk brun farin

2 tsk røde peberflager eller en god peberblanding

2 tsk krydret salt (krydder og krydr efter din smag)

1 til 2 Lb tykt skåret bacon

Preparation

Placer rygstroppen i en gallon lynlåspose og tilsæt derefter æblejuice og rom. Luk posen og ryst indholdet. Stil derefter i køleskabet i 2 til 3 timer. Overnatning er også OK!

Bland krydderier sammen og stil til side til en gnidning inden rygning.

Når du er klar til at ryge (Ryger forvarmet til 200ºF), fjern rygstroppen fra posen og dræn i et dørslag.

Dup tør med et køkkenrulle og læg på en tallerken eller bageplade, gnid krydderiblanding over overfladen af rygstroppen, og dækker helt.

Pak helt ind med bacon, der fastgøres med tandstikker.