Smoked Hot Sausage Recipe

Røget Varm pølse Opskrift



Denne opskrift er til en 50#, for en 25# klip i 1/2 for hjorte og elg.

Ingredients

30# Af magert rådyr, elg eller elg

15 # af Boston-svin (BNLS)

2,5# svinerygfedt. "Dette er det vigtigste!"

Krydderiet:

0,50 Kosher sal

0,25 Grovkværnet peber. Hvis du ikke kan male din egen, så tjek din lokale købmand.

0,15 Hvidløgssalt

0,16 Knust rød peber

0,08 Hvid peber

0,24 Cayennepeber

Paprika er en mulighed (tilfører farve og smag)

Preparation

Slib dit vilde kød og dit svinekød sammen, og sørg for at kombinere de to godt.

Bland alle dine tørre krydderier i en stor røreskål.

Tilsæt derefter 3 kopper varmt vand til din tørre blanding. Bland godt! (Mulighed: 4 o/z flydende røg kan bruges pr. 50 # kød.)

Tilsæt blandingen til kødet og bland godt, mal blandingen igen.

Dæk til og lad stå på køl i 4 dage.

Du kan proppe denne pølse i svinetarme eller får.

  • Til svinetarme, røg / kog dem i 6 timer.
  • Til fåretarme, røg/kog dem i 2,5 – 3,5 timer.