Røget Bison kødboller og butternut squash suppe
Fire op rygeren, dens suppetid! Dette er en af de opskrifter, som du bogstaveligt talt kan bruge som base og lege med den derfra. Jeg finder ud af, at tilføjelse af et vildt protein og lager til det virkelig tilføjer dybden og kroppen af smagen. Du er velkommen til at bruge det, du vil have, men jeg elsker virkelig bison med dette. Bisonens sødme spiller godt med Butternut Squash og Apple, der bruges her!
Ingredients
1 Buttercup squash (enhver squash duer) - frøet og skrællet
1 gul pnion - skrællet og skåret i tern
1 æble - skrællet og skåret i tern
1 store gulerødder - skrællet og skåret i tern
2 fed hvidløg – knust
1 Whole Birds Eye Chili – stilken fjernet
1 spsk spidskommen pulver
1 spsk frisk timian
1 tsk salt
4 kopper bisonfond eller hvad du ønsker at bruge
3-4 bisonpølse – tarmen fjernes og skæres i lige store stykker
Pynt – Ristede pinjekerner, friske ristede croutoner, stegt salvie, olivenolie
Preparation
Start din Bradley Smoker til 320ºF (160ºC) og få dine ølpucke til at rulle!
Kom alle dine tilberedte grøntsager på en rist eller to og stil til side. Skær din bisonpølse i lige store stykker, fjern hylstret, og brug dine hænder til at forme dem til kugler. Læg frikadellerne på en rist. Når rygeren er på temp, tilføjer du dine stativer og lad den koge i ca. 30-40 min. Frikadellens indre temperatur skal være omkring 150-155ºF. Tag den ud af rygeren og lad den køle af.
Tilsæt din bouillon og alle de røgede grøntsager i en gryde. Lad det simre og kog, indtil grøntsagerne er møre.
Brug en immersionsblender til at blende, indtil det er helt glat. Dette kommer til at tage et par minutter. Hvis den purerede skål bliver lidt tyk, tilsæt et strejf af fond for at hjælpe med at tynde den ud til den konsistens, du leder efter!
Tilsæt dine krydderier og smag til. Juster i overensstemmelse hermed. Tilføj dine bisonfrikadeller!
Server med valgfri pynt.
GOD FORNØJELSE!!!
Opskrift af: Cory Walby – lørdag aften testkøkken