Plate of smoked Cornish game hen

Røget Cornish Game Hens



Denne opskrift er en perfekt speciel middag til en lille familie. Eller du kan forberede det, når du vil tilføje et strejf af elegance til din middagsselskab. Du bruger almindelige krydderier, som du sandsynligvis har på hånden, til at skabe et lækkert alternativ til stegt kylling eller kalkun. Det er en simpel opskrift, der ikke kræver marinering, og de mindre fugle koger hurtigere end kylling eller Tyrkiet også.

Ingredients

2 korniske vildthøns

2 spsk smør, smeltet

1 spsk salt

2 tsk sort peber

1 spsk basilikum

1 tsk oregano

1 tsk timian

1 tsk cayenne

Bradley Smoker Hickory bisquettes

Preparation

Tør korniske vildthøns og gnid med smør.

Bland krydderier og gnid over hele fuglene.

Kør rygeren med hickory bisquettes (puck) ved 275°F, indtil en indre temperatur på 180°F er nået.

Server straks med dine ønskede tilbehør.