Røget marokkansk Lamburgere med Harissa Mayo
En saftig lamburger med marokkanske krydderier og jalapeño, toppet med krydret Harissa Mayo. Prøv denne burger fyldt i et pitabrød for en ændring fra den sædvanlige burgerbolle. Tilføj dine foretrukne toppings, eller hold med det marokkanske tema og top med sorte oliven og feta.
Ingredients
For de røgede burgere:
1¾ lb friskkværnet lam (jeg brugte skulderkød)
1 æg
½ gult løg, hakket
3 grønne løg, skåret i skiver
3 fed hvidløg, hakket
3 spsk koriander, hakket
1 jalapeño, frøet og hakket (Eller uden frø, hvis du er ligesom mig og kan lide det krydret!)
¾ tsk paprika
1 tsk spidskommen
½ tsk kanel
1 tsk salt
1 tsk peber
Til Harissa Mayo:
5 spsk mayonnaise
4 tsk Harissa krydderiblanding
1 fed hvidløg, hakket
Bradley Smoker Oak Bisquettes
Preparation
Kombiner friskkværnet lam med løg, grønne løg, hvidløg, koriander, jalapeño og krydderier, og bland grundigt.
Form til seks bøffer.
Forvarm rygeren til 200°F, og brug egebisquetter.
Kog burgere i rygeren, indtil en indre temperatur på 160°F er nået.
Mens burgere ryger, tilbered Harissa Mayo ved at blande alle tre ingredienser sammen.