Røget Venison kødboller
Wild Game har magten til at omdanne en rutinemæssig opskrift til noget specielt. Angel Middletons røget hjertekødboldopskrift er et bevis på det.
Ingredients
1,5 vildtpølse
1/4 kop persilleflager
1/2 kop parmesanost
2 æg
2 spsk. salt
2 spsk. peber
1 kop brødkrummer
1 kop vand
Preparation
Bland vildt, persille, hvidløg og parmesan i en stor skål
Tilsæt æg og salt og peber, og bland indtil det er et lige blandet stof
Tilsæt vand og brødkrummer til blandingen, og fortsæt med at blande det, indtil det er en lige så blandet stof
Rul frikadellerne og læg dem på en rygerist (hvis du har Bradley Magic Mats; de er perfekte, når du ryger frikadeller)
Forvarm din ryger til 250 F ved hjælp af Cherry Bradley Bisquettes
Røg i cirka 1 – 2 timer
Server med marinara sauce og ost
Opskrift af: DeerGearTV