Røget Duck med æble gamle cheddar Og blandede greener salat
Prøv denne røget and med æble, ekstra gammel cheddar og blandet grøn salat. Det er en sund og lækker måde at spise grøntsager på. Når du ryger andebrystene, er der ikke meget tilbage at gøre. Kast bare det kuberede kød i en stor skål, og placer nogle blandede greener på en plade. Top med selleri, æbler, løg og cheddar. Drys med salatdressing inden servering.
Ingredients
2 udbenede andebryst
6 kopper blandet greens
3 Selleristængler, skåret i skiver
2 æbler (kongelig galla, rød lækker), kureret og i tern
1 sødt løg, skåret i tynde skiver
1 kop ekstra gammel cheddar, skåret i ½” tern
½ kop salatdressing (sød løg eller valmuefrø)
Bradley Flavor Bisquettes - Kirsebær, Ahorn, Pecan eller andre frugttræer
Preparation
Læg andebrystene på en rygerist.
Indstil rygeren til 250°F ved at bruge Cherry, Pecan, Maple eller andre bisquette-smag efter eget valg.
Røg anden i omkring 2½ – 3 timer eller indtil kødets indre temperatur når 150°F.
Stil anden i køleskabet til afkøling. Når den er kold, trækkes skindet tilbage og skæres i små tern.
Saml salat ved at lægge nogle blandede grøntsager på en tallerken. Top med selleri, æbler, løg, cheddar og and i tern. Dryp med salatdressing.
Tjene.