Røget Lam med bourbon løg coulée
Ingredients
10 til 12 lammeskank
Marinade:
120 ml (4 oz) bourbon
420 ml (14 oz) rødvin
15 ml (1 spsk) hakket hvidløg
30 ml (2 spsk) hver rosmarin, groftkværnet sort peber og salt.
Bourbon løg Coulée:
6 store løg i skiver
60 ml (1/4 c) olivenolie
30 ml (2 spsk) sort peber
120 ml (1/2 c) bourbon
Preparation
Bland ingredienserne til marinade i en skål.
Læg lammeskank i en ildfast fad og hæld marinaden over lammeskanken.
Dæk til og vend af og til på køl i 24 timer.
Fjern lammeskanken fra marinaden og læg den på olierede rygerriste.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 110°C (225°F).
Brug af ahornsmagsbisquetter røg/kog i cirka 4 timer, afhængigt af udendørs vejrforhold.
Bourbon løg Coulée:
I en lille gryde med olivenolie, salt og peber, svits løg på et komfur ved middel varme.
Når løg begynder at blive bløde, tilsæt bourbon og lad det simre under omrøring, indtil løgene bliver bløde.