Smoked Lamb with Bourbon Onion Coulée

Røget Lam med bourbon løg coulée



Ingredients

10 til 12 lammeskank

Marinade:

120 ml (4 oz) bourbon

420 ml (14 oz) rødvin

15 ml (1 spsk) hakket hvidløg

30 ml (2 spsk) hver rosmarin, groftkværnet sort peber og salt.

Bourbon løg Coulée:

6 store løg i skiver

60 ml (1/4 c) olivenolie

30 ml (2 spsk) sort peber

120 ml (1/2 c) bourbon

Preparation

Bland ingredienserne til marinade i en skål.

Læg lammeskank i en ildfast fad og hæld marinaden over lammeskanken.

Dæk til og vend af og til på køl i 24 timer.

Fjern lammeskanken fra marinaden og læg den på olierede rygerriste.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 110°C (225°F).

Brug af ahornsmagsbisquetter røg/kog i cirka 4 timer, afhængigt af udendørs vejrforhold.

Bourbon løg Coulée:

I en lille gryde med olivenolie, salt og peber, svits løg på et komfur ved middel varme.

Når løg begynder at blive bløde, tilsæt bourbon og lad det simre under omrøring, indtil løgene bliver bløde.