Smoked Cheesy Venison Sticks

Røget osteagtig Venison Pinde



Vil bare dele mit røget osteagtige venison snack sticks opskrift sammen med en vis hjælp fra den gode gamle Mr. Bacon og Hi Mountain Spice Kit. Til denne opskrift kan du bruge enhver ost i stedet for høj temp, så længe du ikke indstiller din ryger til at gå over 190 grader. Husk, at høj tempost er dyrt. Nogle mennesker synes måske, at dette er svært at ting, men jeg troede ikke det. Jeg brugte en Gander Mountain 5# Vertical Stuffer, og det er meget lettere, hvis du har lidt hjælp. Jeg støvsuger min og lægger dem i køleskabet for at nyde når som helst. Jeg kan fortælle dig, at de forbliver gode i 4 måneder i køleskabet. Men jeg er ikke sikker på, om de holder længere, fordi de snart bliver spist i vores hjem. Håber du prøver det engang på din næste (eller første) rygning.

Ingredients

8 lbs vildtkød

2 pund Kunzler Original Bacon (salt, sukker, natriumfosfat, natriumerythorbat, natriumnitrit)

Bland begge dele gennem en kødhakker

4 jalapeñopeber (uden kerner) hakket fint

16 oz af din favorit revet ost (i en separat skål)

2 1/2 dl vand

2,5 teskefulde hi-bjergkrydderier pr. PUND = 20,5 teskefulde

2 teskefulde hi mountain kur pr. PUND = 20 teskefulde

Preparation

Hæld opløst flydende blanding over toppen af kødet og bland.

Ting i kollagenhylster

Stil i køleskabet fra 4 timer til 24 timer (der er mere end nok kur i dette til at give mulighed for øjeblikkelig rygning)

Madlavning/rygning:

Lad pindene nå stuetemperatur

Indstil Bradley digital til 130 grader F (54,4 C), og lad pindene tørre i 2 timer i kabinettet (uden en vandskål)

Sæt temperaturen til 145 til 150 F (62,8 C til 65,5 C) og begynd at ryge med kirsebærbisquetter i 2 timer (med en vandskål)

Sæt temperaturen til 160F (71,1C) og kog i yderligere 2 timer

Sæt temperaturen til 170F (76.7C) til 180F (82.2C)

Indsæt din termometersonde i den øverste 1/3 af en snackpind (ikke for højt og ikke for lavt)

Fortsæt med at lave mad, indtil du får en aflæsning på 155F (68,3C).

På det tidspunkt skal du trække i dem og lade dem sidde ved stuetemperatur i 1-2 timer (det vil fortsætte med at koge til 160F).