Røget jord Teriyaki Venison Jerky Opskrift
Historisk set var rykkende kød det primære middel til konservering før køling. Ægte rykkning er tørret kød, der tidligere blev saltet i en tung saltopløsning. Faktisk kommer ordet 'rykk' fra det gamle spanske ord 'charqui', der betyder tørret kød.
Ingredients
1 kg (2 lb) hakket vildtkød
30 Ml (2 spsk) bordsalt
30 Ml (2 spsk) brun farin
60 Ml (4 spsk) teriyakisauce
Valgfri krydderi peber
Preparation
Brug dine hænder til at blande alle ingredienser i det hakkede kød jævnt og grundigt.
Stil i køleskabet natten over.
Næste morgen, brug en rykpistol eller rul kødet i strimler, der ikke er mere end 3/16′ tykke, læg på smurte rygebakker.
Rygemetode:
Placer i Bradley Smoker, ved hjælp af Special Blend smags bisquetter. Med temperaturen ikke højere end 55°C til 65°C (140°F til 150°F), ryg i ca. 4 timer. Anbring ikke vand i drypbeholderen, og sørg for, at spjældet på toppen af Bradley Smoker er vidåbent.
At tjene:
Dette kunne betragtes som "let" ryk, da det giver smagen af rykket uden alt saltet. Server som forret eller snack. Det vil være sejt som traditionelt ryk.
Erstat alt hakket rødt kød, såsom oksekød eller bøfler med vildtkød.