Ground Teriyaki Venison Jerky Recipe

Røget jord Teriyaki Venison Jerky Opskrift



Historisk set var rykkende kød det primære middel til konservering før køling. Ægte rykkning er tørret kød, der tidligere blev saltet i en tung saltopløsning. Faktisk kommer ordet 'rykk' fra det gamle spanske ord 'charqui', der betyder tørret kød.

Ingredients

1 kg (2 lb) hakket vildtkød

30 Ml (2 spsk) bordsalt

30 Ml (2 spsk) brun farin

60 Ml (4 spsk) teriyakisauce

Valgfri krydderi peber

Preparation

Brug dine hænder til at blande alle ingredienser i det hakkede kød jævnt og grundigt.

Stil i køleskabet natten over.

Næste morgen, brug en rykpistol eller rul kødet i strimler, der ikke er mere end 3/16′ tykke, læg på smurte rygebakker.

Rygemetode:

Placer i Bradley Smoker, ved hjælp af Special Blend smags bisquetter. Med temperaturen ikke højere end 55°C til 65°C (140°F til 150°F), ryg i ca. 4 timer. Anbring ikke vand i drypbeholderen, og sørg for, at spjældet på toppen af Bradley Smoker er vidåbent.

At tjene:

Dette kunne betragtes som "let" ryk, da det giver smagen af rykket uden alt saltet. Server som forret eller snack. Det vil være sejt som traditionelt ryk.

Erstat alt hakket rødt kød, såsom oksekød eller bøfler med vildtkød.