Hvordan man laver chipotle ahorn Venison Røget pølse
Denne lækre og smagfulde røget pølseopskrift giver dig lyst til mere.
Ingredients
Hjemmelavet krydderi
5-6 bisquetter
20% svinekød mave
Bagben af en hvidhalehjort
Preparation
Tag din hvidhalehjort og skær den i små stykker.
Fortsæt med at tage din flæskesvær og skær den i små stykker, fortsæt med at blande hvidhalehjort og svinekød sammen i en skål.
Drys din hjemmelavede sauce oven på dine stykker og sæt den i en kværn.
Læg din hakkede kødblanding i et hylster.
Lad din pølse marinere i en hel dag.
Efter den næste dag, tilsæt dine bisquettes i din Bradley P-10 ryger og læg din ahornpølse i i 90 minutter ved 250ºF (121°C).
Når de 90 minutter er overstået, tag din pølse frem og nyd!
Opskrift af: HuntChef